Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Personaladministratör inom bevakning och säkerhet

Ansök

Stockholm

Vill du vara en del av ett familjärt och inkluderande företag, som just nu befinner sig i en spännande utvecklingsfas? Gillar du dessutom struktur och ordning samt brinner för bevakningsbranschen? Då kan du vara vår nästa kollega!  

Om rollen 
Rollen innebär att hantera personaladministration, bland annat kopplat till Länsstyrelsen och dess uppföljning, kollektivavtal och andra personalrelaterade uppgifter på taktisk nivå. Du skapar struktur och ordning samt stöttar och vägleder cheferna i arbetet framåt med fokuset, det ska vara lätt att göra rätt! Likväl som du säkerställer att arbetet blir gjort. Då rollen är ny så har du stor möjlighet att påverka utformningen och beroende på dina erfarenheter kan rollen utvecklas över tid. 

Exempel på dina arbetsuppgifter: 

 • Följa upp och säkerställ godkännande från Länsstyrelsen 
 • Bemanningsplanering och uppföljning av personaldata 
 • Utveckla tydliga processer gentemot lagstadgade krav och utbilda, följa upp och säkerställ arbetet inom bolaget 
 • Analysera och ta fram rapporter och statistik inom HR-området men också utveckla underlag för personaluppföljning och onboarding 
 • Omvärldsbevakning gällande bevakningsbranschen och dess kollektivavtal och tar lead för utveckling av arbetssätt vid behov 
 • Arbeta aktivt med utveckling och förbättring 
 • Samverkan med Coors HR funktion 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid mån-fre med placering i Stockholm, Helsingborg eller Malmö med start omgående eller enligt överenskommelse.  

Vår kandidat 
Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom bevakningsbranschen och är väl förtrogen med gällande kollektivavtal och arbetsrätt inom säkerhetsbranschen. Du är en van administratör och har tidigare arbetat med administration och uppföljning gällande Länsstyrelsen. Har du dessutom tidigare erfarenhet kring bemanningsplanering kopplat till kollektivavtalet, ekonomi och medarbetarnöjdhet ser vi det starkt meriterande. Du har goda kunskaper i både tal och skrift i svenska och har en god data och systemvana och har förmågan till att analysera data och statistik. 

Din personlighet 
Du har en stark administrativ och kommunikativ förmåga och du bidrar positivt till gruppen och teamkänslan. Med din administrativa förmåga arbetar du effektivt, strukturerat och noggrant utan att fastna i detaljer. Att hjälpa och stötta känns naturlig för dig likväl att du kan ställa krav när så krävs. Som person är du trygg i att fatta beslut och har förmågan att prioritera för att komma vidare i ditt arbete.  

Vi erbjuder 
Här får du vara med och påverka framtidens Addici och vår unika utvecklingsresa men också vara med och forma rollens utveckling med stor frihet under ansvar. Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar, friskvårdsbidrag och föräldralön. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. 

Kontaktuppgifter och övrig information 
För denna roll krävs godkännande från Länsstyrelsen innan erbjudande av anställning. 

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Peter Hellsing, peter.hellsing@coor.com.  
Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista svarsdag så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan.  

Om Addici  
Addici Security är Sveriges fjärde största bevakningsföretaget har bedrivit sin verksamhet sedan 1985. Vi ägs sedan 2012 av servicekoncernen Coor som borgar för en stabil ägare med god ekonomi och som ger oss möjligheten att ta del av de gemensamma fördelar som finns i en stor och trygg organisation. Vår passion är att våra kunder och medarbetare ska uppleva att vi kan, vi vill och vi bryr oss. Det speglas genom att vi visar omtanke, respekt och ärlighet mot människor, samhälle och miljö. Detta har gjort att vi har nöjda kunder som har stort förtroende för oss. 

Ansök