Språk / Site

Språk

Våra siter

 • För investerare
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Processledare till Center of Excellence på Coor

Ansök

Stockholmsområdet

Coor befinner sig i en spännande utvecklingsfas med höga tillväxt- och hållbarhetsmål. Då vår kollega har beslutat sig för att anta nya, spännande utmaningar inom Coor söker vi nu en ny stjärna till vårt team på Center of Excellence Cleaning. Vi gillar att jobba nära verksamheten, skapar värde genom utveckling och är inte rädda för att kavla upp ärmarna för att tillsammans skapa resultat. Är du en lagspelare som gillar utmaningar och som vill påverka och göra skillnad i ett tillväxtföretag som har ett stort fokus på service, affärer och hållbarhet? Då är det här tjänsten för dig! Vi söker nu en Processledare som ska arbeta med att utveckla Coors lokalvårdsleverans och säkerställa att vi ligger i framkant vad gäller vårt erbjudande inom lokalvård. Vill du arbeta i en miljö där vi ser möjligheter snarare än hinder, med ambitionen att ständigt förbättra och utveckla? Då tycker vi du ska söka rollen som processledare på Coor.

Center of Excellence Cleaning stöttar Coor Sverige med utveckling och specialistkompetens gällande Coors lokalvårdstjänster. Vi driver proaktiv och hållbar utveckling av tjänster inom lokalvård och säkerställer att våra processer möter verksamhetens och kundernas behov. Vi stärker vår ställning inom lokalvård och driver utveckling så att alla på Coor kan ta del av kunskap från de främsta specialisterna. 

Om rollen: Som processledare kommer du att säkerställa att nya och etablerade administrativa stödprocesser dokumenteras, förvaltas och utvecklas i enlighet med kraven för en effektiv, hållbar, flexibel och lönsam lokalvårdleverans. Du har ett ägarskap för ett flertal processer och arbetssätt och kommer arbeta för att förenkla, förtydliga och implementera processer inom affärsenheten. Du arbetar självständigt men samverkar med koncernövergripande funktioner för nordisk harmonisering samt har ett nära samarbete med linjechefer i den svenska verksamheten. 

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

 • Leda och säkerställ implementering av prioriterade processer i den svenska verksamheten
 • Förvaltningsansvar för de digitala system och applikationer som är unika för tjänsten Lokalvård
 • Driva projekt kring system, arbetssätt och processer med kravställning på förbättring och utveckling
 • Analysera och identifiera användarnas behov av processer och rutiner för ett effektivt arbetssätt
 • Upprätta och förvalta processer och rutiner för manuella arbetssätt
 • Leda forum för lokalvårdens administrationsfunktion
 • Ansvarig för att system, utbildningsmaterial, användarinstruktioner och kunskapsartiklar uppdateras
 • Tillhandahålla systemutbildningar för chefer och nyckelpersoner

Vi söker dig som:

 • Har tidigare erfarenhet av ledarskap och/eller projektledning
 • Har tidigare erfarenhet av servicebranschen 
 • Har en stark förståelse för IT-system, kombinerat med en nyfikenhet på teknik och dess tillämpningar inom FM-sektorn
 • Du talar, skriver och förstår svenska såväl som engelska obehindrat 

Vår kandidat: Vi ser att du har förmågan att hantera projekt i en miljö med stundtals högt tempo. Vidare har du ett nyfiket tankesätt med en passion för människor, lösningar och ständiga förbättringar. Du är en problemlösare och brinner för att hitta de bästa idéerna och lösningarna. Vi ser att du är en hängiven lagspelare och bidrar med driv och energi, med ambitionen att alltid ligga steget före. 

Vi erbjuder: Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  Inom Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av vårt företag. 

Här blir du en del av ett team som motiverar, utmanar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats för oss själva och våra kollegor ute i linjen.

Tjänsten är en tillsvidaresanställning med placering i Stockholm, Kista. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Övrig information och kontaktuppgifter:

Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Jens Engström jens.engstrom@coor.com Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Vi utför bakgrundskontroller på all vår personal innan anställning. Läs gärna mer om vår rekryteringsprocess här

Vi ser fram emot din ansökan! 

 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2024 enligt Karriärföretagen.

Ansök