• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Procurement Solution Developer till Coor

Ansök

Stockholm

Coor är i en spännande utvecklingsfas och har höga ambitionsmål med tillväxt de kommande åren. Inköp befinner sig på en digitaliseringsresa och står inför nästa kliv i utvecklingen av systemstöd för att kunna effektivisera och skapa rätt förutsättningar för att nå våra långsiktiga mål.

Vi söker därför en ny medarbetare som kan ta oss vidare till nästa steg i digitaliseringen. Vill du vara med att skapa skillnad i den digitala världen i ett tillväxtföretag med stort fokus på service, affärer och hållbarhet?

Coor söker en strategisk inköpare som besitter stor kunskap och erfarenhet i att upphandla, implementera och integrera system inom inköp för Coors alla bolag.

Om rollen
Som Procurement Solution Developer kommer du att driva utvecklingen av system och digitala verktyg inom inköp med tillhörande processer i enlighet med Coors övergripande och långsiktiga planer och roadmap.  

Ditt ansvar och arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

 • Äga och driva utvecklingen av inköpssystem samt relaterade processer, med stöd av koncern och andra intressenter.
 • Ägare av inköps moduler i koncernens lösningar för Source-to-Contract, avtalsmallar, Agresso, ArkiNet, Qlik och Scrive
 • Driva lösnings- och utvecklingsinitiativ, med stöd av vår koncern eller andra intressenter från verksamheten, samt aktivt medverka i inköpsenhetens förbättringsprojekt
 • Utifrån befintliga system och intressenters behov kunna skapa en helhetsbild för hur dessa relaterar till varandra och inverkar på inköps digitaliseringsambition
 • Ägare av inköps Masterdata
 • SPOC för utvecklingsfrågor gällande inköp i relation till Group Business Support
 • Definiera hur vi mäter och följer upp inköpsinitiativ
 • Väl insatt i trender och marknaden i stort samt hur det skapar möjligheter eller förändrade förutsättningar för inköps sätt att arbeta och inköps digitaliseringsambitioner

Detta är en heltidstjänst med placering i Stockholm, Skövde eller Göteborg där du rapporterar till Coor Sveriges inköpschef.

Vår kandidat
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med minst 5 års erfarenhet från en strategisk inköparroll med erfarenhet av source-to-pay samt inköp av system och digitala verktyg. Du behöver en gedigen erfarenhet av Master Data Management liksom kunskap och erfarenhet av SQL. Du har projektlett flera systemimplementationer och integrationer och kan hantera förändringar som verksamheten står inför liksom de förväntningar som alla intressenter har. Systemen du kommer att arbeta med är Agresso, Microsoft Dynamics, Palette och Qlik där du kommer in med din expertis. Självklart är du en mycket van användare av både Excel och Powerpoint. Tjänster ställer krav flytande engelska utöver svenska då du kommer att arbeta med samtliga nordiska länder.

Personliga egenskaper
För att passa hos oss ser vi att du är en lugn och analytisk person med affärstänk. Du har lätt att samarbeta med andra, kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt samt att leda projekt. Vidare är du en kreativ problemlösare med ett öppet sinne. Rollen ställer krav på eget driv och initiativförmåga liksom förmågan att förstå och hantera olika intressenters vinklar. Rollen förutsätter att du har möjlighet att resa 1-2 dagar per vecka.

Stämmer detta in på dig?

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar. För mer information vänligen kontakta Magnus Krona på 070-559 29 78.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök