Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Professionell och serviceinriktad medarbetare till Coor i Stenungsund

Ansök

Stenungsund

Är du en serviceinriktad, noggrann och ansvarstagande person som får energi av att möta och hjälpa andra människor? Då är det dig vi söker i rollen som ny servicemedarbetare till Coors site i Stenungsund!

Ditt nya arbete
I rollen som servicemedarbetare i vårt servicecenter är mötet med människor i fokus därav ser vi att du delar vår passion för service, vi möter kunder på ett professionellt och serviceinriktat sätt. Du kommer att vara en viktig person som balanserar säkerhet, service och noggrannhet. I servicecenter kommer du bl.a ta emot felanmälningar, hantera och administrera ärenden, hantera beställningar samt vissa ekonomiska arbetsuppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar:

 • Bemanna servicecenter där daglig kontakt med kunder är en del av vardagen
 • Ta emot och registrera felanmälningar som kommer från kund främst via ticket system
 • Hantering av ärenden i ärendehanteringssystemet (Maximo) samt fördela arbetsordrar till den berörda för utförande
 • Hantera beställningar
 • Fakturering samt uppföljning av ledtider på felanmälan och öppna arbetsordrar
 • Övrigt på siten förekommande administrativa uppgifter
 • Bemanna övriga funktioner på site såsom reception, posthantering och klädförråd
 • Vara behjälplig, lyhörd och ligga steget före i kontakt med kund

Då vi är en mindre och flexibel arbetsgrupp så kommer du även att få bemanna och täcka upp för andra funktioner såsom inom reception, posthantering och klädförråd. Vi tar ett helhetsansvar inom arbetsplatsen vilket innebär att vi jobbar över gränserna samt hjälper och stöttar varandra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på sex månader. Du kommer att vara placerad i Stenungsund och rapportera till gruppchef.

Vår kandidat
Du har en gymnasieutbildning med några års arbetserfarenhet av en liknande roll inom servicebranschen där erfarenhet av arbete i en industriell miljö är meriterande. Du är säkerhetsmedveten, serviceinriktad, flexibel och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi fäster stor vikt vid positiv inställning, ordningsinne och att du har stor ansvarskänsla. Du har en god kommunikationsförmåga och eftersom vi har både svenska och internationella kunder så har du mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Vi ser även att du har goda datorkunskaper då datorn är ditt främsta arbetsredskap och har du tidigare arbetat i Maximo är det meriterande. Då våra medarbetare, från tid till annan, behöver använda bil för att ta sig inom området på siten så är B-körkort ett krav. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som kännetecknas av en öppen, utvecklingsorienterad och prestigelös kultur. Du får självklart en fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. Du blir en del av ett härligt team som motiverar och ställer upp för varandra och där vi dagligen arbetar tillsammans för att skapa och upprätthålla den fina kultur som vi faktiskt har byggt upp. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information om rollen är du välkommen att kontakta Fredrik Kaldemark på fredrik.kaldemark@coor.com. Tjänsten söker du via annonsen (ej via mail) och vi kommer löpande att hantera de ansökningar som kommer in vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök