Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Professionell och serviceinriktad receptionist till Coor i Stenungsund

Ansök

Stenungsund

Är du en serviceinriktad, noggrann och ansvarstagande person som får energi av att möta och hjälpa andra människor? Då är det dig vi söker i rollen som receptionist till Coors site i Stenungsund!

Som receptionist på Coors site i Stenungsund kommer du att tillhöra området arbetsplatsservice som idag är en arbetsgrupp om 4 personer samt en gruppchef. Du får du en viktig roll i en spännande industriell miljö där man väl behöver kunna balansera säkerhet, service och noggrannhet.  

Om rollen
Som receptionist är du kundens ansikte utåt och möter vår kund och alla besökare på ett trevligt, professionellt och serviceinriktat sätt samt säkerställer att befintliga besöksrutiner följs. 

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ta emot och skriva in besökare
 • Ha uppsikt över foajé/entré och se till att den är iordningställd
 • Tillhandahålla rena och hela skyddskläder till besökare
 • Administrering av passerkort
 • Ta emot telefonsamtal och svara på mail
 • Beställa transporter, taxi, bud mm
 • Viss posthantering
 • Internservice åt kunder och kollegor
 • Övriga administrativa uppgifter

Då vi är en mindre och flexibel arbetsgrupp så kommer du även att få bemanna och täcka upp för andra funktioner såsom inom kundtjänst/servicecenter, posthantering och klädförråd. Vi tar ett helhetsansvar inom arbetsplatsen vilket innebär att vi jobbar över gränserna samt hjälper och stöttar varandra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på sex månader. Du kommer att vara placerad i Stenungsund och rapportera till gruppchef.

Vår kandidat
Du har en gymnasieutbildning med några års arbetserfarenhet av en liknande roll inom servicebranschen där erfarenhet av arbete i en industriell miljö är meriterande. Du har en god kommunikationsförmåga och eftersom vi har både svenska och internationella besökare så har du mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Vi ser även att du har goda datorkunskaper då datorn är ditt främsta arbetsredskap och har du tidigare arbetat i Maximo är det meriterande. Då våra medarbetare, från tid till annan, behöver använda bil för att ta sig inom området på siten så är B-körkort ett krav. 

I rollen som receptionist är mötet med människor i fokus varför vi ser att du delar vår passion för service. Genom din professionella, varma och positiva utstrålning får du alla att känna sig välkomna och sedda. Viktigt i rollen är att du har en hög säkerhetsmedvetenhet samt att du är en ansvarstagande person som arbetar noggrant och strukturerat och som ser möjligheter istället för problem. Du är trygg i dig själv och driver självständigt ditt arbete framåt samtidigt som du är en god lagspelare som värderar ett klimat där vi ställer upp för och hjälper varandra. Då det här är en väldigt viktig roll så kommer stor vikt att läggas på rätt personlighet. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som kännetecknas av en öppen, utvecklingsorienterad och prestigelös kultur. Du får självklart en fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. Du blir en del av ett härligt team som motiverar och ställer upp för varandra och där vi dagligen arbetar tillsammans för att skapa och upprätthålla den fina kultur som vi faktiskt har byggt upp. Vi arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information om rollen är du välkommen att kontakta Fredrik Kaldemark på fredrik.kaldemark@coor.com. Tjänsten söker du via annonsen (ej via mail) och vi kommer löpande att hantera de ansökningar som kommer in vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök