Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Projektchef

Ansök

Stockholm

Brinner du för att skapa värde och bygga långsiktiga och förtroendegivande relationer? Vill du ha en nyckelroll i vår projektverksamhet inom ett av våra mest spännande och nya FM-kontrakt med stor möjlighet att påverka verksamheten? Då ska du söka den här rollen som projektchef hos Coor! 

I ett nära partnerskap med kunden spänner sig Coors uppdrag över flera områden, där huvuddelen består av arbetsplatsservice men också inom fastighet och projekt. Det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos både kundens medarbetare och besökare. Coor ska se till att den dagliga driften alltid fungerar och lyfta den till nästa nivå där du kommer ha en stor påverkan. Vill du vara med och ta detta samarbete till nästa nivå med oss? 

Om rollen
I rollen som projektchef har du det övergripande ansvaret för projektverksamheten i uppdraget. Projekten är varierande men består i huvudsak av lokalförändringar och underhållsprojekt och drivs idag av en grupp projektledare med stor kompetens och erfarenhet. Din uppgift blir att leda och coacha gruppen, resurssätta nya projekt, leda egna projekt (i mån av tid), samt ansvara för övergripande ekonomiuppföljning och kundfrågor. Flera projektledare är idag inhyrda konsulter och ett av projektchefens mål är att öka andelen egen personal. Uppskattad projektvolym är ca 50-100 MSEK/år.

Som projektchef är dina arbetsuppgifter bland annat att

 • Äga, leda och driva en portfölj av projekt – ansvara, samordna och styra projekt mot uppsatta mål
 • Personalansvar med fokus att engagera och utveckla medarbetare samt arbetsmiljön
 • Resultatansvar för gruppen
 • Administrera projekt i form av dokumentation för alla ingående faser
 • Ansvara förstudier, projektering, byggsamordning, entreprenadavslut och slutbesiktning
 • Kvalitetssäkra kontraktshandlingar som tas fram av dig och andra projektledare såsom anbud, projektbudget, AF-delar mm
 • Se till att projektavtal följs, aktivt delta i strategiska beslut, samt utföra upphandlingar med leverantörer

Som projektchef har du en viktig roll i vår organisation och du får stort mandat med möjlighet att utveckla verksamheten och organisationen. Du kommer att rapportera till kontraktschef och ingår i kontraktets ledningsgrupp.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Stockholm.  

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att självständigt driva byggprojekt för kommersiella fastigheter från projektering till färdig produkt och har en god kunskap i entreprenadjuridik. Vi tror att du har arbetat i en liknande roll i minst 5 år, har du ledarerfarenhet sedan tidigare är det en fördel. Arbetsmiljö är i fokus och du förväntas vara väl insatt i Bas-P/U. Högskoleutbildning och projektledningsutbildning är meriterande. 

Kundens koncernspråk är engelska och vi ser därför att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Dessutom är du en van användare av Office-paketets programvaror. Körkort B är ett krav och har du ett stort och brett kontaktnät i branschen är också det meriterande.

För att lyckas i rollen har du ett förtroendeingivande sätt och har lätt för att skapa goda relationer, såväl internt som externt med kunder och leverantörer. Du får ut det bästa av andra genom ett engagerat och motiverande ledarskap. Vidare tror vi att du är affärsmässig, har ett strukturerat arbetssätt och förmågan att se möjligheter och hitta lösningar, då projekten kräver tydlig styrning och kan variera i storlek och komplexitet. Vi arbetar mycket kundnära och att du har hög servicekänsla och ett personligt ansvarstagande är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Vi erbjuder
Du erbjuds en spännande roll i en dynamisk och innovativ miljö där du får arbeta i en nytänkande FM-leverans som bygger på ett starkt partnerskap. Här har du möjligheten att få vara med att påverka och bygga ditt team samt leverans tillsammans med kompetenta kollegor och kund.

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Utöver ovan erbjuder vi fast lön enligt överenskommelse med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.   

Kontaktuppgifter och övrig information  
Rollen innefattar beredskap via telefon och Coor följer kollektivavtal gällande eventuell ersättning.  
Som en del av rekryteringsprocessen så kommer en bakgrundskontroll med kreditupplysning genomföras på slutkandidat.  
 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta kontraktschef Niclas Nordin på niclas.nordin@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.  

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2022 enligt Karriärföretagen.

Ansök