Projektledare Region Gävleborg

Hudiksvall

Coor har fått det stora förtroendet att leverera lokalvård till Region Gävleborg. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i ett av Coors mest spännande verksamheter någonsin!

Vi söker nu en projektledare till vår verksamhet med placering på något av sjukhusen i Gävle, Sandviken, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn eller Ljusdal.

Om rollen
Som projektledare arbetar du för att ta fram och driva projekt inom kvalitetsförbättringar, logistik, innovationer och kundupplevelser. Som projektledare får du en central roll i vårt arbete att utveckla lokalvården dels hos vår kund Region Gävleborg men även internt inom Coor och dess övriga kunder. Detta är ett ny tjänst som du kommer att vara en del av att vidareutveckla.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Samordna och fördela arbetsuppgifter kopplade till olika projekt
• Självständigt driva och genomföra mindre projekt
• Ta fram underlag och presentationer till möten
• Kartlägga och dokumentera behov i dialog med flera parter
• Samordna och koordinera utvecklings- och innovationsarbete både externt och internt

Vår kandidat
Detta är en intressant roll för dig som har ett par års erfarenhet av att driva projekt eller vana att jobba med verksamhetsutveckling och som har utbildning inom projektledning eller motsvarande. I den här rollen får du möjlighet att vidareutveckla dig och ta steget in i en självständig roll med stort ansvar. Det är meriterande, men inget krav, om du har tidigare erfarenhet från vår bransch, Facility Management eller lokalvård. Vi förutsätter att din svenska är mycket god i både tal och skrift då du kommunicerar med flera parter och tar fram presentationer. Vidare har du mycket god datorvana och behärskar Officepaket och vi ser det som ett plus om du även behärskar Landlord, Qlikview eller Teams.

Personliga egenskaper
Som projektledare arbetar du i en nyckelroll för Coor och vår kund Region Gävleborg där det ställs höga krav på noggrannhet och service. Vi tror att du är en kreativ, drivande och nyfiken person som får saker gjorda. När tempot är högt är du flexibel och hittar sätt att hantera varierade arbetsuppgifter samtidigt som du levererar en service med hög kvalitet. Du har ett tränat öga för detaljer och har lätt att ta in ny information. Med din energi och positiva inställning kan du hantera din omgivning på ett föredömligt sätt. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta mot kommuner eller landsting.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.
På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom kontraktet såväl som inom andra delar av verksamheten.
I vårt uppdrag till Region Gävleborg har du möjlighet att vara med och sätta ditt avtryck i en ny tjänst. Här blir du en del av ett team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och kundupplevelse!

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.
För mer information vänligen kontakta anställande chef Per Löfgren på 070-2087734.
Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

 

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök