Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Projektledare sökes till Coor i Stenungsund*

Ansök

Stenungsund

Är du en serviceinriktad och säkerhetsmedveten projektledare som vill arbeta i en spännande miljö? Då kan den här rollen vara för dig!
Till Coors site i Stenungssund präglas miljön av innovation och utveckling och vi söker nästa kollega. Vill du bli en av oss?

Om rollen

Som projektledare kommer du ha ett brett ansvar med mycket variation i uppgifterna. Du kommer att ansvara för att planera, samordna och genomföra större och mindre projekt som är kopplade till fastigheter och produktionsanläggningar inom siten.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Operativt leda större och mindre projekt
 • Helhetsansvarig från start till överlämnande (från förfrågan, offert, genomförande till avrapportering och dokumentation)
 • Koordinera leverantörer, konsulter, underentreprenörer
 • Ha en löpande och kontinuerlig dialog med beställare
 • Förhandla med underentreprenörer
 • Ekonomiskt ansvar och uppföljning av projekten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning. Placering är i Stenungssund.

Vår kandidat

Vi söker dig med en dokumenterad erfarenhet som projektledare inom bygg och fastighet där du haft ansvar för mer komplexa bygg- och fastighetsprojekt

Du har goda kunskaper och ett stort intresse inom det byggnadstekniska området. Du talar även obehindrat i svenska och engelska i såväl tal som skrift samt har B-körkort.

Det är en merit om du har erfarenhet av att leda installationer och omstruktureringsprojekt i en industriell miljö. Vidare är behörighet inom BAS P/U och en projektledarutbildning ett plus.

Din personlighet

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en engagerad, säkerhetsmedveten som trivs med varierande uppgifter. Det är viktigt för oss att har en hög servicekänsla, en positiv inställning samt en mycket god förmåga att skapa och upprätthålla bra relationer. I arbetet tar du även egna initiativ samt ansvar för att driva ditt arbete framåt. Vidare är du affärsmässig och har ett lösningsorienterat förhållningssätt med en god förmåga att anpassa arbetssätt när förutsättningar förändras.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som kännetecknas av en öppen, utvecklingsorienterad och prestigelös kultur. Som projektledare hos oss kommer du att få en varierande vardag i ett av Coors mest spännande och utvecklande kontrakt där du ges en stor möjlighet att vara med och påverka leveransen. Du blir en del av ett härligt team som motiverar och hjälper varandra och där vi dagligen arbetar tillsammans för att skapa och upprätthålla den fina kultur som vi faktiskt har. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns det goda möjligheter att utvecklas inom olika delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information

För mer information om rollen är du välkommen att kontakta gruppchef Claes Léonarde på claes.leonarde@coor.com.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

#tipsaCoor

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök