• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Projektledare strategiska projekt

Ansök

Drivs du av att leda och motivera människor att tänka nytt och förändra arbetssätt? Är du duktig på att lösa problem, göra det komplexa enkelt och har god struktur? Då kommer rollen som Projektledare hos oss på Strategic Project Management på Coor Group att passa dig!

Om tjänsten
I rollen som Projektledare för strategiska projekt driver du strategiska utvecklingsprojekt, tvärs de nordiska länderna för att stärka Coors verksamhet. Det gemensamma för de strategiska utvecklingsprojekten är att de har stark påverkan på Coors långsiktiga mål avseende tillväxt, lönsamhet, kundnöjdhet, social och miljömässig hållbarhet

Arbetsuppgifterna är mycket varierande och inkluderar alla faser av utvecklingsprojekten – från förstudier/analys, utveckling av lösning och implementation. Projekten är av olika karaktär men med det gemensamma att de är strategiskt viktiga för verksamheten tvärs de nordiska länderna. Projekten rapporteras till en styrgrupp som alltid leds av en medlem av koncernledningen och består av seniora beslutsfattare.

Många projekt grundar sig i en komplex frågeställning där lösningen påverkar ett stort antal medarbetare. Detta gör att förmågan att analysera, definiera lösning och sedan kommunicera den på ett enkelt sätt är kritisk. Utöver det är förmågan att leda människor genom förändring avgörande för att lyckas.

Vi söker dig som ha en förmåga att driva projekt i samtliga faser och har en expertis inom implementation/change management eller ett intresse av att fördjupa din förmåga inom detta område.

Som projektledare för strategiska projekt måste du kunna kombinera strukturerad problemlösning med förmågan att leda/engagera samt ha ett starkt driv med fokus på deadlines.

Om Strategic Project Management
Vi på Stratgic Project Management är ett team på 6 personer som samtliga arbetar med verksamhetsutveckling ur ett koncernperspektiv. Det finns också verksamhetsutveckling i respektive land, vilka vi arbetar tillsammans med. Projektledare för strategiska projekt rapporterar till Ylva Sahlman, Head of Strategic Projects. Strategic Project Management tillhör Group Finance.

I de enskilda projekten rapporterar projektledarna för strategiska projekt till projektets beställare, sponsor och styrgrupp.

Vår kandidat
Du har en akademisk bakgrund och minst 5 års erfarenhet av management consulting och/eller som projektledare inom verksamhets- och organisationsutveckling. Du har stor vana att jobba på uppdrag av seniora intressenter. Du drivs av att leda andra genom förändring och kan motivera och involvera på alla nivåer i organisationen. Du är noga med detaljer och har en förmåga att lyfta blicken och se det strategiska perspektivet. Du har också en stark förmåga att skapa delaktighet och engagemang.

Ytterligare egenskaper som vi värderar är att du

- är strukturerad och tydlig i ditt arbete och i din kommunikation
- har förmågan att enkelt beskriva komplexa frågeställningar för dina intressenter
- har ett driv att ständigt utveckla, förbättra och lösa problem
- är orädd att utmana men samtidigt prestigelös och lyhörd för andras åsikter
- är ansvarstagande för den egna uppgiften, teamet och verksamheten

Tjänsten innebär många nordiska kontakter och förutsätter flytande tal i både skandinaviskt språk och engelska.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ylva Sahlman på 072-550 59 49 eller Projektledare strategiska projekt med expertis inom implementation/change management Lina Franzén lina.franzen@coor.com

Vi söker en ny kollega så snart som möjligt och kommer arbeta löpande med intervjuer, så vänta inte med din ansökan.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök