Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Projektledare till ICA hos Coor Helsingborg*

Ansök

Helsingborg

Coors verksamhet i Helsingborg har en spännande framtid. Vi kommer att driva ett flertal utmanande projekt runt om i regionen för att möta kommande behov från våra kunder. Vill du vara med och göra skillnad?

Om rollen
Som projektledare hos Coor är du med och driver projekt från förstudie och riskanalys till färdigt projekt. Du kommer att vara placerad i Helsingborg men resor och arbete inom närområdet kan förekomma. Du kommer att rapportera till vår sitechef och tillhör en organisation med positivitet och framåtanda. Coor är ett facility management bolag som levererar helhetslösningar till kund. Detta innebär att dina framtida kollegor har olika yrkesroller som driftekniker, receptionister, lokalvårdare, väktare mm. Vi arbetar ute på site hos vår kund ICA-logistik vilket även är din framtida huvudkund. Projekten är mindre till mellanstora i omfattning.

Arbetsuppgifter:

 • Arbete med förstudier/offertframtagande
 • Upphandling av projektörer och entreprenörer
 • Upprättande av förfrågningsunderlag
 • Framtagande och uppföljning av projektbudget
 • Att driva projektmöten med både projektörer, entreprenörer och kund
 • Att säkerställa att projekten når uppsatta projektmål gällande kvalitet, miljö, tid och ekonomi

Din profil
Vi ser att du har en utbildning med byggteknisk eller motsvarande inriktning och/eller utbildning i projektledning tillsammans med ett par års yrkeserfarenhet inom bygg- och projektledning. Kunskaper i juridik och orderhanteringssystemet Maximo är meriterande, liksom erfaranhet i att ta fram ritningar och bygghandlingar. BAS-P, BAS-U samt B-körkort är ett krav liksom god svenska och engelska i tal och skrift. Det viktigaste för oss är inställning och framåtanda. För rätt person kan vi utbilda och utveckla dig. 

Du kommer vara en del av vårt team på plats och vi sätter stor vikt vid din personlighet. Vi har ett öppet och lätt arbetsklimat och ser att du som söker är nyfiken, lyhörd, driven och ansvarstagande. Du är strukturerad och kan leda och fördela, du förstår vad kunden efterfrågar och kan leverera det med en hög servicekänsla. Teamarbete och nätverkande är kritiskt för rollen och du ska kunna arbeta självständigt men också ha ett bra samarbete med vår övriga organisation med exempelvis fastighetstekniker och driftingenjörer.  

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Tillsammans med vår kund arbetar vi aktivt för att höja kompetensen och möjliggöra karriärsutveckling för medarbetarna i detta uppdrag. Coor kommer att garantera att du som medarbetare i uppdraget får relevanta utbildningar inom heta arbeten, fallskydd och andra utbildningar för att kunna hantera uppdraget.

Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid mer information eller frågor kontakta Kim Olofsson på telefon 010-559 58 54.

Vi ser fram emot din ansökan!

#tipsaCoor

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök