• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Receptionist på deltid till Coor i Örnsköldsvik

Ansök

Örnsköldsvik

Är du en flexibel och ansvarstagande person med ett genuint intresse att ge god service? Får du ofta höra att du är nyfiken av dig? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig! Vi söker nu en receptionist på deltid till vår kund i Örnsköldsvik. Är du vår nya kollega?

Om rollen
I rollen som receptionist kommer du att stå i centrum för många viktiga möten då du är kundens ansikte utåt. Du möter besökare på ett professionellt och serviceinriktat sätt och säkerställer att kundens besöksrutiner följs.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Besvara generella förfrågningar
  • Koppla upp och vidarebefordra samtal
  • Ta emot telefonmeddelanden
  • Administrera telefonväxeln

Du kommer att arbeta med att utveckla lämpliga system, förfaranden och kontroller för att förbättra noggrannheten i receptionen. Tillverkning och administration av datakort och behörigheter i passersystem ligger också inom ramen för arbetet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid med en inledande provanställning på 6 månader. Arbetet utförs på dagtid med placering i Örnsköldsvik. Du rapporterar till din driftchef som också finns på plats i Örnsköldsvik.

Vår kandidat
Vi söker dig som håller en hög professionell servicenivå där erfarenhet av receptionsarbete är meriterande. Du har gymnasiekompetens eller motsvarande och utrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska. Vidare ser vi att du har goda datakunskaper och gillar ordning och reda. 

Personliga egenskaper
Som receptionist arbetar du med människor i fokus så vi ser att du är både nyfiken och lyhörd för deras situation och behov. Du brinner för av att ge dina kunder och besökare en upplevelse utöver det vanliga. Tempot kan emellanåt vara högt men du triggas av att arbeta effektivt och strukturerat enligt tydliga instruktioner. Du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra och ställer upp när det behövs. Vidare är du en positiv person som tar tag i saker och ser till att de blir gjorda. Vi lägger stor vikt vid att du har en personlighet som passar för tjänsten.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Ansökan och övrig information
Tjänsten ligger i en säkerhetsklassad verksamhet vilket medför krav på svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. 

För mer information eller frågor om rollen vänligen kontakta driftchef Carina Holström på 072-050 45 47 eller carina.holstrom@coor.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök