Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Receptionist till Coor i Sickla

Ansök

Nacka

Har du en naturlig fallenhet för att leverera service och har ett genuint intresse för att hjälpa människor? Har du ett högt engagemang med ett positivt sinne samt förmågan till att skapa oförglömliga upplevelser? Tycker du dessutom om att arbeta i ett högt tempo med stor variation kring dina arbetsuppgifter då kan detta vara jobbet för dig!

I rollen som receptionist på Coor erbjuds du möjligheten till att arbeta och att utvecklas med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Här blir du en del av ett fantastiskt team som motiverar och som tillsammans hjälper varandra med att skapa den bästa möjliga arbetsplatsen för vår kund i Sickla.

Om rollen
I rollen som receptionist hos vår kund i Sickla kommer du att arbeta med att ge förstklassig service med ett varmt och ett personligt värdskap till kunder, leverantörer och kollegor. Rollen innebär att du är Coors ansikte utåt till vår kund genom att säkerställa att det är en trivsam och ordningsam arbetsmiljö samt att du underlättar och förenklar kundens arbetsdag genom att se behov och åtgärda problem innan de uppstår, allt för att uppnå den bästa möjliga upplevelsen. Rollen är mycket varierande vilket innebär att du ska uppskatta att arbeta i ett högt tempo med eget beslutsfattande och ägarskap. Givetvis har du även förmågan till att arbeta med ständiga förbättringar samt vet vikten av att kunna prioritera utifrån ett lösningsorienterat perspektiv.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Vara behjälplig, lyhörd och delaktig gällande den dagligen driften i kontakt med kunden
 • Välkomna besökare, interna samt externa, i receptionen och runt omkring på kontoret samt leverera service på hög nivå
 • Svara i telefon, hantera mail och skriva in besökare samt producera och hantera passerkort/lånekort
 • Hantera felanmälningar och alltid ligga steget före kunden
 • Säkerställa att lokalerna är i toppskick
 • Hantera beställningar

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning med placering i Sickla. Arbetstiderna är vardagar måndag till fredag kl 08:00-16:30 med 30 minuters lunchrast.   

Vår kandidat
Vi söker dig som minst har en gymnasieutbildning med flera års arbetslivserfarenhet av arbete inom servicebranschen. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat som receptionist så är det meriterande. Som person behärskar du både det svenska och engelska språket helt obehindrat i såväl tal som skrift. Det är viktigt att du, både för din egen och andras säkerhet, kan göra dig förstådd i kontakt med andra samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på både svenska samt engelska. Vidare behöver du ha god datorvana med kunskaper i Officepaketet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har en egen drivkraft, är positiv och som i grunden är en serviceinriktad person med en god förmåga till att bygga relationer både internt och externt. Som person så vet du hur man ger det lilla extra för att skapa en trivsam och välkomnande atmosfär. Du är ordningsam och strukturerad, har ett prestigelöst förhållningssätt och ser utmaningar som möjligheter. Vidare är du en lyhörd och trygg person som är van att arbeta i ett högt tempo. Rollen kräver en noggrannhet och en stark professionalism med tyngdpunkt på eget beslutsfattande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar, friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö.

För dig som är nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Ansökan och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Katharina Sundqvist, Katharina.Sundqvist@coor.com

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök