Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Receptionist till Coor i Stockholm

Ansök

Stockholm

Tycker du om att hjälpa människor och ge service i stjärnklass med ett leende på läpparna? Har du dessutom en lösningsfokuserad och positiv attityd samt är lyhörd för kundens behov? Då kan detta vara jobbet för dig!

Som receptionist på Coor gör du stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ, och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor.

Om rollen
Som receptionist är du kundens ansikte utåt och möter samtliga besökare på ett trevligt, professionellt och serviceinriktat sätt samt säkerställer att befintliga besöksrutiner följs. Du arbetar självständigt i rollen samtidigt som du kommer ha ett nära samarbete med kollegor, kunder och leverantörer.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Leverera service på hög nivå och välkomna både besökare och kollegor i receptionen och runt omkring på kontoret.
 • Sköta bokningar, svara i telefon och mail samt hantera post och paket samt administrering av passerkort och nycklar
 • Ta emot och hantera felanmälningar och alltid ligga steget före kunden
 • Kontakt med interna och externa leverantörer för kaffemaskiner, vattenmaskiner, varuautomater och övriga serviceleverantörer
 • Förberedelse av mötes- och konferenslokaler samt hålla en god standard omkring reception, konferens och vid behov även kontorsytorna.
 • Hantering av kaffemaskiner, pentryn och catering

Vår kandidat
Vi söker dig som vill arbeta dagtid, heltid och i Stockholms innerstad. Du har tidigare erfarenhet från en likvärdig tjänst inom service eller med arbetsuppgifter som vi bedömer som relevanta. Har du dessutom tidigare erfarenhet från arbete i reception med konferens och cateringhantering så är detta meriterande. Vidare ser vi att du har en god datorvana med grundläggande kunskaper i Officepaketet. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker en självgående, positiv och serviceinriktad person som har god förmåga att utveckla samt upprätthålla goda relationer internt såväl som externt. Då arbetsuppgifterna varierar ser vi även att du är flexibel och strukturerad med en förmåga att kunna prioritera och lösa eventuella problem som kan uppstå. Ett driv och engagemang är något vi värdesätter då du tillsammans med kollegor och kunden kommer arbeta med ständiga förbättringar av verksamheten.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivmed att säkerställa en god arbetsmiljö. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Ansökan och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Vid frågor om rollen kan du antingen kontakta rekryterande chef Marie Bedoire, marie.bedoire@coor.com

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök