Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Receptionist till Coor Linköping

Ansök

Linköping

Som lokalvårdare på Coor gör du en stor skillnad för våra kunder varje dag. I vår verksamhet välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att jobba. Du får också stora möjligheter att utvecklas, utifrån vem du är och det du kan. Självklart kan du luta dig mot trygga och schyssta anställningsvillkor

Vi söker nu en receptionist/Telefonist som även kommer att utföra konferensservice , posthantering m.m.

Om rollen
Som receptionist/telefonist kommer du i huvudsak att arbeta med besöksmottagning i professionell receptionsmiljö och att ge service åt våra kunder i samband med besök och konferenser, samt att ta emot och förmedla telefonsamtal. Arbetet innebär också att ansvara för den dagliga cateringverksamheten, administrera rumsbeställningar, regelbunden tillsyn av konferensrum och enklare support av AV-utrusning. Vidare ingår viss internservice samt att vara delaktig i utvecklingen av reception, konferens och catering.

Den vi söker
Vi tror att du har lätt för att bygga och upprätthålla långsiktiga relationer med kund, leverantörer och kollegor. Du är en serviceinriktad och engagerad person med god samarbetsförmåga, då rollen innefattar både intern och extern kommunikation.  Att du har en fallenhet för att arbeta med människor ser vi som en självklarhet. Vidare ser vi att du är flexibel och initiativtagande. Du är en lagspelare, där du ställer upp för dina kollegor och drar dig inte för att ta dig an nya arbetsuppgifter. Vi fäster stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne, egna initiativ samt att du har en positiv inställning.

Du har lägst gymnasieutbildning och god datavana. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav, ytterligare språk är meriterande. Vana från motsvarande arbetsuppgifter är en merit.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi har en prestigelös och entreprenöriell kultur och för dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön med pension, försäkringar och andra förmåner såsom friskvårdsbidrag.

Ansökan och kontakt 
För mer information vänligen kontakta sitechef Hans Liedman, tele 0702-045079 
Ansökan skickas med bifogad CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök