Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

Heltidsreceptionist till Coor på längre vikariat

Ansök

Stockholm

Ditt nya arbete
I tjänsten kommer du att hantera besöksmottagning i professionell receptionsmiljö, ge service åt kunder i samband med ankomst och avgång, vilket bl.a. innebär att administrera passerkort, servera konferensförtäring, göra i ordning konferenslokaler, ta emot telefonsamtal / mail, skriva bekräftelser osv. Arbetet i receptionen varierar mellan relativt lugn och lite mer intensiv när det är mycket besök eller konferenser. Man arbetar ensam i receptionen så det är viktigt att man tycker om att arbeta självständigt och att vara lite spindeln i nätet på kontoret. Utöver receptionstjänsten så bemannar vi även vaktmästeri, gods och lokalvård så man ingår i ett trevligt team Coor medarbetare och i nära dialog med kundens medarbetare. Tjänsten är ett vikariat som förväntas pågå till juni 2025.

Din bakgrund
Vi tror att du har mycket goda erfarenheter och kunskaper ifrån liknande kundrelaterade arbetsuppgifter. Flexibilitet och egen drivkraft är andra egenskaper som vi värderar högt då du tillsammans med dina kollegor arbetar med ständiga förbättringar av verksamheten.

Vi söker en självgående, drivande person som är affärsmässig, serviceinriktad, flexibel och engagerad samt har en mycket god förmåga att utveckla och upprätthålla goda relationer internt såväl som externt. Du bör vara både stresstålig och flexibel samt ha goda datakunskaper då datorn är ditt främsta arbetsredskap. Kunden ingår i en internationell koncern så det krävs god kunskap i både svenska och engelska

För mer information är du välkommen att kontakta
Katharina Sundqvist, Gruppchef, 070-239 85 17, katharina.sundqvist@coor.com

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2023-11-30

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2022 enligt Karriärföretagen.

Ansök