Receptionist

Ansök

Boden

Är du en riktig glädjespridare som brinner för service och som gillar nya utmaningar? Nu söker vi flera drivna, engagerade och trygga receptionister som vill vara med på en spännande resafrån start! Är det dig vi söker? 

I ett nära partnerskap med vår nya kund, som är en industriell aktör med stora innovativa utvecklingsplaner, spänner sig Coors uppdrag över flera områden såsom reception, vaktmästeri och lokalvård. Under sommaren 2024 kommer vi tillsätta en rad spännande tjänster inom arbetsplatsservice för att bygga upp ett motiverat serviceteam. Vi söker nu dig som vill arbeta som receptionist hos Coor.

Vill du vara med och ta detta samarbete till nästa nivå med oss? 

Om rollen 
Som receptionist är du Coors ansikte utåt där du alltid har ögon och öron öppna för att fånga upp behov för att skapa den absolut bästa arbetsplatsupplevelsen för vår kund och kundens besökare. Du skapar goda relationer till kunden och är den naturliga mittpunkten för hela vår serviceleverans. Med din professionalitet och engagemang ansvarar du för att allt utförs på ett effektivt och servicefokuserat sätt.  

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Att ta emot, vidarebefordra, registrera felanmälningar och åtgärda vid behov 
  • Planera och utföra dagliga operativa arbetsuppgifter
  • Administration som t.ex uppföljning av bokningar, följesedlar, fakturor samt beställningar
  • Ta emot kunder och hänvisa alla rätt

Tjänsterna är dels tillsvidareanställningar på heltid med en provanställning på 6 månader, dels timanställningar vid behov. Arbetstiderna är vardag, kväll och helg mellan kl 06:00-22:00. Placeringsort är Boden.

Vår kandidat 
Vi ser att du har en tidigare erfarenhet från:

  • Serviceinriktad bransch där gott bemötande varit en stor del av din vardag.
  • Säkerhetsmedvetet tänk
  • God datorvana främst i Officepaketet
  • God kommunikationsförmåga där du talar och skriver obehindrat på svenska och behärskar engelska väl.  

Din personlighet 
Med din självgående personlighet, initiativförmåga och strukturerade arbetssätt har du lätt för att prioritera bland processer och arbetsmoment. Du är en “hands-on” person och är orädd inför nya utmaningar. Du är tillmötesgående och professionell i kontakt med kollegor och gäster samt har förmågan att se behov innan de uppstår. Att flexibelt växla mellan olika arbetsuppgifter ger dig energi och en naturlig känsla för service är en av dina styrkor. 

Självklart ska du också ha roligt på jobbet – arbetsglädje både syns och sprids! För att lyckas med detta tror vi därför att du är en utåtriktad lagspelare där du gillar att utvecklas tillsammans med andra. Tillsammans med dig vill vi skapa en levande och dynamisk arbetsplats där du och ditt team är de främsta ambassadörerna!  

Vi erbjuder 
Här får du en roll med stor frihet under ansvar i en välkomnande miljö i stark partnerskapsanda. Medarbetarna är Coors viktigaste tillgång och för oss är det viktigt att erbjuda en trevlig och trygg arbetsmiljö med schyssta villkor, gott ledarskap och möjligheter till utveckling. Vår ambition är att du som medarbetare ska känna att du inte bara är din jobbtitel, du är mycket mer än så. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Övrig information 
Intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
Som en del av rekryteringsprocessen så kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidat, vill du veta mer? kika in här https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/  

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Charlotte Wolf via, charlotte.wolf@coor.com.  

Vi ser fram emot att höra från dig!  

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2024 enligt Karriärföretagen.

Ansök