• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Receptionister till en av Coors kunder i centrala Stockholm

Ansök

Stockholm

Är du en lösningsorienterad, strukturerad och ansvarstagande person som brinner för mötet med människor? Lockas du av möjligheten att få vara en del av ett nytt team där ni tillsammans skapar och hittar "ert" arbetssätt? Då kan du vara en av de receptionister vi nu söker!

Om rollen 
Då våra tidigare medarbetare har fått möjlighet att utvecklas inom andra roller på Coor så bygger vi nu ett nytt team av receptionister hos en av våra kunder i centrala Stockholm (Hötorget), där uppdraget består av att bemanna tre publika receptioner.  

I rollen som receptionist är du kundens ansikte utåt och möter kunden och besökare på ett professionellt och serviceinriktat sätt. Tillsammans med dina kollegor får du ett stort eget ansvar i att lägga upp ditt dagliga arbete. 

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ta emot, hjälpa och hänvisa besökare
 • Ansvar för kundens nyckel- och tagghantering
 • Ta emot och hantera beställningar i ärendehanteringssystem 
 • Beställning och påfyllning av varor i kundens cafébutik 
 • Inköp av kontorsmaterial
 • Vara behjälplig i andra Coorleveranser

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader. Arbetet utförs dagtid på vardagar med placering i Stockholm City.

Vår kandidat 
Du har gymnasiekompetens eller motsvarande och har tidigare erfarenhet av liknande receptionsarbete, gärna från ett mindre hotell eller annan serviceverksamhet. Vidare ser vi att du har en god kommunikationsförmåga där både dina svensk- och engelskkunskaper är mycket goda i såväl tal som skrift. Vi ser även att du har en god datorvana med grundläggande kunskaper i Officepaketet. 
 
I rollen som receptionist är mötet med människor i fokus varför vi ser att du delar vår passion i att leverera service i stjärnklass. Genom din nyfikenhet samt din positiva och behagliga utstrålning får du alla att känna sig välkomna och sedda. Vidare är du en ansvarstagande person som arbetar noggrant och strukturerat och som ser möjligheter istället för problem.
 Du trivs med att arbeta självständigt samtidigt som du är en lagspelare som värderar ett klimat där vi ställer upp för och hjälper varandra. 

Vi erbjuder 
I den här rollen får du en möjlighet att vara med i en ny gruppkonstellation där du, tillsammans med dina kollegor, ges ett stort ansvar i att skapa och hitta ert sätt att arbeta i leveransen. Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med många härliga kollegor. Eftersom vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom den egna arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Vi erbjuder självklart fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Ansökan och övrig information 
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. För mer information eller frågor om rollen vänligen kontakta Gruppchef Jenny Gusfavsson på jenny.gustafsson@coor.com. 

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök