Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Receptionistväktare till Addici Security

Ansök

Stockholmsområdet

 

Addici Security söker nu Receptionistväktare till en av våra stora kunder i Stockholmsområdet. Vi söker dig som brinner för att skapa säkerhet och trygghet samtidigt som du har en passion för service. Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Vi söker dig som är intresserad av en behovsanställning men med chans till utveckling inom företaget. 

Vår kandidat

Vi fäster stor vikt vid att du som väktare hos oss:

 •  trivs med att arbeta både självständigt och i grupp
 •  tycker om att leverera service, är positiv och utåtriktad
 •  har förmåga att arbeta strukturerat och ordningsamt
 •  har god kommunikationsförmåga 
 •  innehar hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet
 •  givetvis är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi

För att vara behörig för denna tjänst krävs det att du har en giltig väktarutbildning. Det är även viktigt att du har förmåga att uttrycka dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift samt datavana i form av Officepaketet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av receptionisttjänst. 

Övrigt

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

Kontaktuppgifter och övrig information

Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, det vill säga, utifrån arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information och frågor, vänligen kontakta Gruppledare Anders Åhnberg via Anders.Ahnberg@coor.com. Ansökningar tar vi endast emot via ansökningsknappen nedan.

Urval och intervjuer genomförs löpande. Observera att eventuellt kan tillsättning ske innan annonstidens slut.

 Vi ser fram emot din ansökan och att träffa just dig!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern. Addici Security är ett bolag inom Coor koncernen. Bolaget bildades 1985 och är idag en av branschens ledande leverantörer av säkerhetstjänster. Vi har en omfattande erfarenhet och en god kännedom om våra kunders marknad. Vi förenar högt säkerhetstänkande med förstklassig service.

Ansök