Regionchef inom lokalvård

Ansök

Göteborg

Vill du arbeta på FM-branschens mest spännande bolag? Vill du vara en del av en affärsenhet som befinner sig i en expansiv fas och som har som ambition att stå i framkant? Vi söker nu en trygg och erfaren ledare som vill utveckla team och verksamhet inom lokalvård med utgångspunkt i Göteborg.

Om tjänsten
I denna roll har du frihet under ansvar där dina arbetsuppgifter varierar. Som regionchef ansvarar du för dina medarbetare inom regionen, kundrelationer och ekonomiskt resultatansvar. Utöver detta kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat innebära:

  • Leda regionens verksamhet mot uppställda mål
  • Utveckla och coacha de driftchefer du har personalansvar över
  • Utveckla relationer med befintliga och nya kundkontakter
  • Månatlig uppföljning av ekonomiska resultat mot prognos/budget/kassaflöde och hållbarhetsmål
  • Säkerställa att verksamheten arbetar på ett välorganiserat och effektivt sätt med fastställda rutiner
  • Vara en förebild genom att identifiera, utveckla och genomföra förbättringar inom organisationen
  • Uppföljning av lokala avtal med leverantörer

Du rapporterar till kontraktschefen för lokalvård och ingår i kontraktets ledningsgrupp.

Vår kandidat
Du har tidigare arbetat i en ledande befattning och du har erfarenhet av att leda chefer. Vi ser att du har arbetat i en personalintensiv bransch, t ex inom lokalvårdsbranschen, restaurangbranschen eller liknande. Du behärskar svenska och engelska språket mycket väl i både tal och skrift. Du har god datorvana och är van att arbeta i olika system. Resor förekommer i tjänsten och det krävs att du innehar Körkort B. 

Personliga egenskaper
Som person drivs du av möjligheten till att både kunna påverka din arbetsplats och av de framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. För att bli framgångsrik i denna roll tror vi dessutom att du präglas av en stark drivkraft, självständighet med stor tillit till dina medarbetare och ett strukturerat arbetssätt. Du utmärks av en stark affärsmässighet och trivs i en roll där du får leda och ha ett coachande ledarskap. Som ledare har du en förmåga att genom ett coachande förhållningssätt leda chefer, att bygga starka team och utveckla dina medarbetare. Du föregår med gott exempel och är en ledare som ger energi till ditt team för att nå satta mål.

Vi erbjuder 
Som regionchef hos Coor kommer du att ingå i ett professionellt och kunnigt team. Vi är ett stort bolag med snabba fötter som erbjuder en spännande, säker och trivsam arbetsplats. Utöver det erbjuder vi fast lön enligt överenskommelse med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information
För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Kontraktschef Adnan Sokolovic, adnan.sokolovic@coor.com. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi utför bakgrundskontroll på slutkandidat. Du kan läsa mer om det här: Att söka jobb hos oss (coor.se)


Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2024 enligt Karriärföretagen.

Ansök