• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Regionchef till Coors lokalvård i Region Väst

Ansök

Göteborgsområdet

Vill du vara med och skapa framtidens modernaste lokalvårdsleverans? Lockas du av att arbeta i ett bolag med starkt tillväxt? Då kan du vara vår nya kollega! 

Vi söker en driven och självständig regionchef med starka ledaregenskaper som vill utveckla team och lokalvårdsverksamheten i Region Väst.

Om tjänsten
Som regionchef på Coor har du det övergripande ansvaret för medarbetare, leverans, kund och ekonomi inom din region. Du arbetar aktivt med försäljning och skapar tillsammans med dina medarbetare goda kundrelationer inom regionen som möjliggör att vi kan utveckla och utöka våra leveranser med goda resultat och en hög grad av service. 

Utöver detta kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat innebära:

 • Planera, leda och följa upp regionens verksamhet framåt mot uppställda mål
 • Personalansvar med fokus att engagera medarbetare och utveckla arbetsmiljön
 • Arbeta nära och stötta dina driftchefer i deras arbete
 • Utveckla relationer med befintliga och nya kundkontakter
 • Aktivt arbeta med nyförsäljning samt merförsäljning hos våra befintliga kunder
 • Månatlig uppföljning av ekonomiska resultat mot prognos/budget/kassaflöde
 • Följa upp, analysera och utveckla din verksamhets affär och ekonomi
 • Uppföljning av lokala avtal med leverantörer
 • Säkerställa att verksamheten arbetar på ett välorganiserat och effektivt sätt med fastställda rutiner
 • Vara en god förebild genom att identifiera, utveckla och genomföra förbättringar inom organisationen

Region Väst innefattar idag stora delar av Västra Götalands län och har idag ca 150 medarbetare varav fem direktrapporterande till den här rollen. Omsättningen är idag ca 75 mkr där vi har en tydlig målsättning att växa kommande år. Som regionchef förväntas du ta en aktiv roll i kommande arbete för att nå dessa mål. Du kommer att rapportera till kontraktschef och ingår i kontraktets ledningsgrupp. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placeringsort är inom Region Väst - var avgörs i samråd med kontraktschef. Rollen innebär resor så en förutsättning är att du har körkort.

Vår kandidat
Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har en gedigen ledarskapsbakgrund med relevant erfarenhet av en motsvarande befattning inom FM-branschen eller annan personalintensiv verksamhet där lokalvård varit en viktig del av serviceleveransen. Vidare har du goda ekonomiska kunskaper där bokslut och resultatuppföljning är en naturlig del. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt är en van systemanvändare med goda kunskaper i Officepaketet. Då tjänsten innebär en hel del resor är B-körkort ett krav. 

Personliga egenskaper
För att bli framgångsrik i rollen har du goda ledaregenskaper där ditt intresse och din förmåga att leda genom andra, bygga starka team samt utveckla dina medarbetare är framträdande. Du är en stark förebild som föregår med gott exempel och är en ledare som inspirerar och entusiasmerar ditt team för att nå uppsatta mål. Vidare har du förmåga att bibehålla och utveckla långsiktiga relationer. Du är affärsmässig och resultatorienterad och ser tydligt hur välmående medarbetare bidrar till en lönsam och lyckad leverans. Att du är handlingskraftig, har ett stort engagemang samt självständigt driver ditt område framåt tror vi är viktiga för att lyckas i rollen likväl som att du är strukturerad i ditt arbetssätt.

Vi erbjuder 
Coor erbjuder en spännande, säker och trivsam arbetsplats där du som regionchef kommer att ingå i ett professionellt och kunnigt team. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Utöver ovan erbjuder vi fast lön enligt överenskommelse med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. 

För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta kontraktschef Fikrat Mammedov på fikrat.mammedov@coor.com eller 010-559 56 69. OBS - ansökan sker endast via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via email. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök