Regionchef till lokalvård i Bergslagen

Ospecifierat

Vill du vara med och skapa framtidens modernaste lokalvårdsleverans i Bergslagen? Vi söker nu en driven person med starka ledaregenskaper och en trygg relationsskapare som vill utveckla vår verksamhet inom lokalvård.

Som regionchef ansvarar du tillsammans med dina medarbetare för att leverera lokalvård av hög kvalitet och service till våra kunder i regionen. Leveranserna har också ett stort fokus på uppföljning och utveckling i samverkan med våra kunder.

Om tjänsten
Din roll som regionchef kommer främst att innebära:

  • Kundansvar avseende såväl befintliga som nya kundkontakter där du ansvarar för att bygga, utveckla och bibehålla mycket goda kundrelationer
  • Fullt ansvar för resultat-, budget- och kvalitet – du säkerställer leverans av goda resultat och en högklassig servicekvalitet
  • Övergripande personalansvar för samtliga anställda inom regionen och direkt personalansvar för regionens driftschefer
  • Följa upp och säkerställa god arbetsmiljö
  • Avtalsuppföljning samt utveckling

Du rapporterar till kontraktschefen för Lokalvård och ingår i kontraktets lednings-grupp. Regionen har ca 180 medarbetare och omsättningen idag är 75 mkr och skall inom de kommande åren dubleras. Som regionchef förväntas du ha en aktiv roll i kommande arbete för att nå dessa mål.

Arbetet utgår från Västerås, Ludvika, Borlänge, Falun, Sandviken eller Kista där du blir placerad. Rollen innebär resor så en förutsättning är att du har körkort.

Vår kandidat
Vi vill att du har erfarenhet av en personalintensiva verksamheter alternativt som FM-chef eller motsvarande där lokalvård varit en del av serviceleveransen.

Du är duktig på att utveckla och bibehålla goda relationer. Du har ekonomiska kunskaper där boksluts- och resultatuppföljning är en naturlig del. Ledaregenskaper – stor förmåga att leda genom andra är en förutsättning och du har förmåga att bygga starka team och utveckla medarbetare. Vidare präglas du av en stark drivkraft, självständighet och ett strukturerat arbetssätt. 

Kontaktuppgifter
För mer information är du välkommen att kontakta Kontraktschef Daniel Westerberg på daniel.westerberg@coor.com. Ansökningar görs i vår rekrytringsportal på hemsidan och inte via mailen.

 

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök