Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Rekryteringsspecialist IT till Coor

Ansök

Stockholmsområdet

Vill du vara med på en utvecklingsresa inom rekrytering och Coor IT? Är du dessutom nyfiken på både människor och teknik, relationsskapande och kommunikativ? Då kan du vara vår nästa rekryteringsspecialist! 

Vi utökar vårt team Talent & Attraction med en rekryteringsspecialist med inriktning mot IT. Teamet tillhör HR som i Sverige består av drygt 40 medarbetare. Du kommer att arbeta verksamhetsnära och får möjligheten att påverka Coorkoncernens IT’s fortsatta framgång och bidra till att Coor som företag växer och utvecklas. 

Om Rollen 
Som rekryteringsspecialist IT arbetar du nära verksamheten och ledning på strategisk, taktisk och operativ nivå i norden. Det blir din uppgift och ansvar att driva proaktiv rekrytering och att stötta och vägleda cheferna samt hur vi bäst attraherar talangerna. Du kommer att dra nytta av ditt kontaktnät inom IT-branschen och din erfarenhet av att proaktivt kontakta kandidater kommer att vara avgörande. Omvärldsbevakning blir också en viktig uppgift för att kunna vara uppdaterad inom ditt ansvarsområde och kunna nå ut till kandidater på rätt sätt. Du blir en del i ett team som samarbetar och löpande delar kunskap och erfarenheter där vi sätter Coors intressen och utveckling i fokus. 

Exempel på arbetsuppgifter och ansvar: 

 • Driva rekryteringsprocesser från start till mål i alla delar 
 • Proaktivt söka och attrahera kvalificerade IT-kompetenser genom search och även annonserad rekrytering 
 • Samordna all rekrytering till Coor IT 
 • Ansvara för och utveckla employer branding inom IT 
 • Samarbeta med övriga i teamet för att säkerställa att vi uppnår våra gemensamma mål och aktivt dela din kunskap med teamet  
 • Samarbeta med ledningsgruppen och chefen för Coor Group IT i de strategiska frågorna kopplade till kompetensförsörjning 
 • Aktivt använda sociala medier, framförallt LinkedIn 

Du rapporterar till Head of Talent & Attraction med ett team på åtta personer med olika ansvarsområden. Tjänsten är på heltid och din placering är på Coors huvudkontor i Kista. Vi har ett flexibelt sätt att se på arbetsplatsen, men vi bygger vår kultur starkare genom att ses, så hälften av tiden ser vi dig gärna IRL.  
 
Vår kandidat 
För att lyckas i rollen ser vi att du har: 

 • Minst tio års framgångsrik erfarenhet av rekrytering och search av både specialister och chefer via bland annat LinkedIn med tyngdpunkt inom IT 
 • Etablerat ett brett nätverk inom IT med uppdaterad förståelse för teknik 
 • Erfarenhet av att arbetat verksamhetsnära med ett affärsmässigt förhållningssätt 
 • IT-mognad samt hög nivå i både tal och skrift på svenska och engelska 
 • Van och kreativ användare av sociala medier med Employer Branding i fokus 

Din personlighet 
Vi söker efter dig som är prestigelös och öppensinnad, har lätt att samarbeta och du delar gärna med dig av dina kunskaper för att bidra till utveckling av hela Talent Attractionteamet och Coor. Du är även affärsfokuserad, kommunikativ och förstår värdet av att bygga långsiktiga relationer med såväl kandidater, chefer, kollegor och leverantörer. Vi uppmuntrar till nytänkande där du vågar tänka annorlunda och testa nya idéer. Vidare är du proaktiv, ligger gärna steget före och har modet att inte alltid hålla med utan kommer med egna förslag. Dessutom värdesätter du socialt samspel, nätverkande och egen kompetensutveckling.  

Självklart har du en passion för både människor och IT och en önskan att vara en del av ett team som driver och utvecklar framtidens sätt att rekrytera. 
 
Vi erbjuder 
Här kommer du att få stort utrymme, ta ansvar och driva projekt som du brinner för och där vi uppmuntrar till nytänkande och innovation. Du blir en del av en större HR organisation i ett bolag som är på stark tillväxt och där du har en roll med möjlighet att påverka Coors framtida framgång.  

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön, arbetstidsförkortning och friskvårdsbidrag.  På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information 
Urvalet pågår löpande så skicka därför in din ansökan snarast möjligt. Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal. Vill du veta mer klicka här 

Tjänsten är på heltid och tillträde sker efter överenskommelse. Coor tillämpar alltid 6 månaders provanställning. 

För frågor kring rollen kontakta rekryterande chef Louise Odén Andersson 072-213 52 24 eller via mail, Louise.OdenAndersson@coor.com.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2022 enligt Karriärföretagen.

Ansök