Restaurang- och cafépersonal

Solna

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer – såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Till Coors restaurang och café på Karolinska Sjukhuset i Solna söker vi dig som har bra kunskap inom service, mat och dryck.
Du skall ha god tidigare erfarenhet av arbete i restaurang och café med kassavana, och ha en stark yrkesstolthet för ditt jobb.
Då vi är ett starkt team vill vi att du värdesätter ett trevligt arbetssätt tillsammans med dina kollegor. Hos oss hjälps alla åt och du kommer få rycka in där det behövs, och hjäpa till i restaurang och café vanligt förekommande uppgifter. 

Du som ska jobba hos oss har en stark förmåga att få människor att trivas och känna sig välkomna. Du gillar när tempot ökar och jobbet flyter tillsammans med härliga kollegor. 

Varaktighet, tillsvidare med provanställning 6 månader. Arbetet är i huvudsak dagtid under vardagar men enstaka arbete på kvällar och helger kan förekomma.

Deltid, ca 75% med tillträde omgående.
Observera att vi hanterar ansökningar löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Ersättning
Enligt avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2020-02-07

 

Kontaktperson
Wictoria Bång

010-5596453

wictoria.bang@coor.com

 

Ansök