Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Restaurangbiträde till Nola Bistro - ny restaurang i GoCo Mölndal

Ansök

Mölndal

Är du nyfiken, driven och älskar service? Är du en person som brinner för hållbarhet, hälsa och livets goda? Är du grym på att få restauranggästen att känna sig speciell och uppmärksammad och samtidigt leverera den bästa servicen? Då är du rätt person för uppdraget!  

I februari 2023 öppnar Nola Bistro och Vigor & Joy's café i Mölndals allra nyaste och mest spännande stadsdel, GoCo Health Innovation City. Här kommer vi möta gästerna hela dagen, från morgonens surdegsfralla till eftermiddagens energigivande fika eller spontana AW, där emellan en god lunch och ett event eller två. Nu vill vi ha med dig som vårt restaurangbiträde med serveringsvana som brinner lika starkt som vi gör för framtidens hållbara och hälsosamma matkultur, en matkultur som kräver innovation och nytänk och som inte gör avkall på livets goda. 

Vill du veta mer om Nola Bistro kika in här    

Om rollen
Rollen innebär att dagligen skapa gästupplevelser med det lilla extra och genom kreativitet och fingertoppskänsla för vad som attraherar våra gäster skapa den bästa servicen. På Nola Bistro  erbjuder vi en heldagsupplevelse där karaktären förändras under dagen - frukost på morgonen, lunch och kafé på dagen med servering av kaffe och lättare rätter till AW och ibland ett avslutande kvällsevent. Du kommer arbeta både självständigt men även i team efter satta rutiner inom matsal och kafé.

En viktig del i dina arbetsuppgifter kommer att vara att skapa goda relationer, självklart till våra restauranggäster, men även till alla dina kollegor inom Nola Bistro. Vi söker nu 3 stycken restaurangsbiträden med erfarenhet av servering.

Exempel på arbetsuppgifter       

 • Serviceinriktat ta emot beställningar
 • Hantera och servera mat och dryck
 • Förbereda matsal och kafé efter heldagsupplevelsens karaktär
 • Aktivt arbeta för att skapa den bästa mat-, dryck- och serviceupplevelsen
 • Vara delaktig i förbättringsarbete

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Mölndal, som inleds med en sex månaders provanställning. Då vi öppnar upp för en heldagsupplevelse så kommer du arbeta dagtid där viss kvällstid kan förekomma.

Vår perfekta match
Du har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen och minst två års erfarenhet av servering på en a la carte-restaurang. Självklart har du kunskap och stort intresse av mat och dryck. Arbetet förutsätter att du har erfarenhet av kassahantering. Vidare har du gymnasieutbildning i grunden och du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Du
Du har ett naturligt driv och vet du vad som gör det lilla extra utifrån ett service-, kvalitets- och helhetsperspektiv. Du kan arbeta självständigt men är prestigelös och hjälper till där det behövs och uppskattar teamarbete. Du tycker det är lika roligt att möta gästen på restauranggolvet som att serva dina gäster över disk i vårt kafé och du brinner för service och upplevelsen i kombination med passion för mat och dryck. Du väljer att se utmaningar som möjligheter. Utöver ovanstående delar du förstås vårt driv och engagemang för mat-, dryck- och restaurangupplevelsen!

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Vi erbjuder
Du kommer in i ett nytt team med höga ambitioner som tillsammans ska utveckla Coors restaurang Nola Bistro med fokus på hållbarhet. Coor är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Övrig information och kontaktuppgifter
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta regionchef Marina Thunberg via mail marina.thunberg@coor.com

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! 

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har sedan starten 1998 drivit förnyelse av Facility management-branschen och haft en stark tillväxt. Idag omsätter vi drygt 10 miljarder och är marknadsledande i Norden. Vår ambition är fortsatt stark tillväxt samtidigt som vi blir ett på riktigt hållbart företag och halverar vårt kol-dioxidavtryck. Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledanade i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Ansök