Rörmokare till Coor hos SSAB Borlänge

Borlänge

Vi söker en en driven och duktig rörmokare för att utföra fastighetsunderhåll hos vår kund SSAB i Borlänge. Jobbet gäller såväl förebyggande som avhjälpande underhåll. 

Som rörmokare kommer du att jobba i en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp och utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter kopplade till driftansvaret och avtalet inom fastighetsbeståndet. Du kommer att arbeta ute hos kunden och blir därmed Coors ansikte utåt. Det är viktigt att du trivs med att jobba nära kunder och kollegor samt drivs av utveckling och förbättringar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

  • Felavhjälpande underhåll, såsom byte av ventiler, pumpar och andra kritiska komponenter
  • Utföra akuta reparationer och åtgärder t.ex. vatten läckage
  • Planerat underhåll
  • Arbeta både självständigt och i team med att säkerställa VVS-systemens funktion
  • Bistå med driftkunskaper 

Vi erbjuder:

Som nyanställd ges du en introduktion och en ”fadder” för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Din bakgrund:

Detta är en spännande roll för dig som är utbildad rörmokare och har flerårig arbetslivserfarenhet inom VVS-branschen. Du trivs med att arbeta i driften och har erfarenhet av att lösa servicerelaterade problem, både självständigt och i team. Du har datorvana och din svenska är god i såväl tal som skrift.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från servicearbeten i komplexa anläggningar eller arbetslivserfarenhet

Ansök så snart som möjligt, dock senast 2020-03-31 då urval och intervjuer görs löpande.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Richard Larsson, platschef, tfn 070-6842260, richard.larsson@coor.com

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök