Säkerhetskoordinator

Stockholm

Vill du vara med i ett team som levererar marknadsledande säkerhetstjänster till några av Sveriges största bolag? Coor Säkerhet är en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp av experter och specialister inom säkerhet. Är du rätt person kan vi erbjuda dig varierande arbetsuppgifter och stora möjligheter till vidareutveckling.

Vi växer och söker nu ytterligare en säkerhetskoordinator till vårt team!

Om rollen

Som säkerhetskoordinator kommer du att arbeta tätt ihop med en eller flera nyckelkunder för att utveckla våra tjänster, möta kundens behov inom säkerhet, och garantera hög kvaliteten i leveransen.

Din roll som säkerhetskoordinator innebär att:

  • Ansvara för säkerhetstjänster hos en eller flera kunder
  • Utveckla leveransen genom ny- och merförsäljning
  • Ta fram statistik, kvalitetssäkra och följa upp leveransen
  • Utarbeta arbetsprocesser och instruktioner
  • Driva projekt inom ditt kompetensområde
  • Förbereda och delta i taktiska och strategiska möten med kund

Du kommer att arbeta med ett brett spektra av säkerhetsfrågor som rör tekniska säkerhetssystem, personell bevakning, och riskhantering. I det dagliga arbetet kommer du att jobba tätt ihop med gruppchefer inom Coor, underentreprenörer samt den utförande personalen.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen tror vi att du är en driven person som har lätt att skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du är lösningsorienterad, har god analytisk förmåga, och tycker om att leda förbättringsarbete.

I ditt arbete är du van att själv prioritera och ta ansvar. Du är en serviceinriktad och flexibel lagspelare som kan rycka in där det behövs. Du är strukturerad, noggrann, stresstålig och proaktiv med helhetssyn.

Din bakgrund

Du har arbetat i säkerhetsområdet tidigare, där du har haft kundansvar och är van vid att omvandla kundens behov till lösningar. Du har erfarenhet av att tolka avtal och ekonomiuppföljning. Det är en fördel om du tidigare arbetat som konsult eller projektledare inom säkerhetsområdet. Utbildning inom säkerhet är meriterande.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du kan Officepaket och har god vana av att skriva rapporter, utföra analyser, och ta fram presentationer. Resor i tjänsten förkommer och körkort krävs.

Ansökan

Intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid eventuella frågor kontakta rekryterande chef Fredrik Abrahamsson på 010- 559 58 09. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök