• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Säkerhetstekniker larm & passage

Ansök

Lund

Vill du vara en viktig del av Coor Service Managements arbete med att leverera säkerhet i världsklass? Har du stabil och bra erfarenhet inom säkerhet, larm och passage och samtidigt är kommunikativ och självgående så kan detta vara ditt nästa och bästa jobb! Sök jobbet som säkerhetstekniker redan i dag!

Vad innebär rollen som säkerhetstekniker?
Rollen som säkerhetstekniker för larm och passage är både samhällsviktig och utmanande. Den ställer höga krav på såväl integritet, ansvarstagande som förmåga att kunna lösa problem självständigt. Du planerar själv dina dagar och får ta ett stort ansvar i att upprätthålla en god nivå på service och kvalitet i alla dina jobb. Du kommer att ansvara för ett antal objekt i Lund med omnejd, där det dagliga arbetet främst innebär att genomföra installation och service på passagessystem, låssystem, brandlarm, kamerasystem och inbrottslarm, d.v.s. allt som rör den tekniska säkerheten. Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högt ställda krav på kvalitet och säkerhet.

Du kommer till exempel att
• ansvara för installation, drift och underhåll på passagesystem, låssystem och kamerasystem
• jobba med planerade underhåll
• hantera akuta situationer som uppstår, för närvarande ingen jour
• utföra teknisk problemlösning
• ha mycket kontakt med beställare, konsulter, besiktningsmän och leverantörer
• delta vid övning, kvartalsprov och årsprov av brandlarm

Vem är du?
Som säkerhetstekniker på Coor är det viktigt att du är en stabil och kommunikativ person, med känsla för såväl kvalitet och integritet som kundrelationer. Tålamod, nyfikenhet och yrkesstolthet kommer att ta dig långt, samtidigt som det är viktigt att du noggrann.
Du behöver ha erfarenhet från en liknande roll inom säkerhet, larm och passage, inklusive system.

Vi söker dig som:
• är utbildad och certifierad inom RCO
• har jobbat minst tre år i yrket
• har el-teleteknisk utbildning och är kunnig inom data- och nätverkslösningar, eller har likvärdig utbildning
• har B körkort
• kommer att klara en säkerhetsprövning

Har du erfarenhet av att ha arbetat som elektriker är det mycket meriterande. Stort vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Vad kan Coor erbjuda dig?
Medarbetarna är Coors viktigaste tillgång och för oss är det viktigt att erbjuda en trevlig och trygg arbetsmiljö med schyssta villkor, gott ledarskap och möjligheter till utveckling. Vår ambition är att du som medarbetare ska känna att du inte bara är din jobbtitel, du är mycket mer än så.

Coor erbjuder en marknadsmässig lön, kollektivavtal och friskvårdersättning. Utöver det erbjuds du stor frihet under ansvar i rollen som säkerhetstekniker, och får support genom en gedigen introduktion, ett sammansvetsat team och ett kompetent och tydligt ledarskap. 

Ansökan och övrig information
Tjänsten är på heltid och dagtid, med start snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Ansök med CV och personligt brev, urval sker löpande.

Tjänsten är säkerhetsklassad och har krav på svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning i enligt med säkerhetsskyddslagen.

Välkommen med din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök