Säkerhetstekniker till Coor Stockholm

Stockholm

Vill du vara med i ett team som levererar marknadsledande säkerhetstjänster till några av Sveriges största bolag? Coor Säkerhet är en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad grupp av experter och specialister inom säkerhet. Coor är medlem i Installatörsföretagen och har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet.

Om tjänsten
Som säkerhetstekniker kommer du att arbeta med Swedavia säkerhetssystem samt att utveckla våra tjänster, möta kundens behov inom säkerhet och garantera hög kvalitet i leveransen. Det innefattar felsökning, underhåll, samt viss installation, av kortläsare och  kamerasystem. Tillsammans med systemtekniker genomför felsökning och övriga förbättringsåtgärder och för protokoll samt sköter övrig dokumentation.

Vi erbjuder
Coor Säkerhet erbjuder ett varierande arbete i tekniskt komplexa anläggningar. Du arbetar i ett team med nöjda medarbetare, där arbetsmiljön präglas av arbetsglädje och god sammanhållning. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

Kvalifikationer
Vi söker dig som med fördel har en elutbildning på minst gymnasienivå, samt minst två års erfarenhet som tekniker. Gärna som säkerhetstekniker/larmtekniker. Du är en kompetent tekniker med en förmåga att förstå tekniska samband och den påverkan säkerhetssystemen har på verksamheten.

Du är en strukturerad person som arbetar noggrant och effektivt. Du är van att självständigt prioritera och ta ansvar. Andra viktiga egenskaper är en positiv attityd, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Initialt arbetar du tillsammans med en erfaren säkerhetstekniker för att lära känna kunden och produkterna.

Du har god datorvana och din svenska är god i tal och skrift. B-körkort krävs, då bil används i tjänsten.

Övrigt
Du utgår från Arlanda. Beredskap ingår i tjänsten.
Eftersom du kommer att arbeta med säkerhetsklassade anläggningar kommer utdrag ur belastningsregistret genomföras innan anställning. Andra bakgrundskontroller kan också vara aktuella beroende på uppdrag.

Ansökan
Låter det här som ett arbete för dig? Sök tjänsten direkt då urvalet sker löpande. Har du frågor, kontakta Johan Porseryd johan.porseryd@coor.com tel 076 112 82 62.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök