Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Säkerhetstekniker till Coor Security Systems

Ansök

Stockholm

Är du en tekniker med stort intresse för teknisk säkerhet? Vill du arbeta med säkerhetssystem och vara en del av vår växande säkerhetsverksamhet?
Nu söker Coor Security Systems en larmtekniker/säkerhetstekniker med placering i Stockholm norr/västerort.

Om tjänsten
Som larmtekniker/säkerhetstekniker kommer du att arbeta med service/ underhåll och till viss del installation och driftsättning av våra kunders säkerhetssystem. Hos oss får du arbeta med några av Sveriges mest prestigefyllda säkerhetsuppdrag. Du arbetar i ett team med nöjda medarbetare, där arbetsmiljön präglas av arbetsglädje och god sammanhållning. Coor Security Systems erbjuder ett varierande arbete i tekniskt komplexa anläggningar.

Vi erbjuder
På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten, möjlighet finns att gå vidare till tjänster såsom systemtekniker, projektledare eller gruppchef.

På Coor tycker vi de är viktigt med att alla trivs, mår bra och får komma till tals för att utveckla både person, grupp och företag. Vi har kontinuerliga möten och sammankomster för att diskutera allt från tekniska frågor till hur vi mår samt vidareutveckling av individ och grupp.

För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Initialt arbetar du tillsammans med en erfaren säkerhetstekniker för att lära känna kunden och produkterna.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet som larmtekniker/säkerhetstekniker. Du är en kompetent tekniker med en förmåga att förstå tekniska samband och den påverkan säkerhetssystemen har på verksamheten.

Som person är du framför allt en god medarbetare som kan samarbeta och vill utvecklas, har gott tålamod, driven, engagerad och intresserad av teknisk säkerhet och systemlösningar. Din svenska är god, både i tal och skrift. B-körkort krävs, då bil används i tjänsten.

Då flera av våra kunders anläggningar är skyddsobjekt utförs alltid bakgrundskontroller innan anställning och i denna tjänst kan slumpmässiga drogtest komma att genomföras.

Ansökan
Ansökan skickas med bifogad CV och personligt brev. För mer information vänligen kontakta Victor Eckelöv, Victor.eckelov@coor.com. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök