• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sanerare och lokalvårdare till Coor på Oskarshamns kärnkraftverk

Ansök

Oskarshamn

Coor söker sanerings- och lokalvårdspersonal till den årliga revisionen på Oskarshamns kärnkraftverk (OKG). Under 2022 planeras vårt arbete i revisionen att starta den 11 april och fortsätta till och med den 11 maj. Vi söker dig som kan arbeta under hela den här perioden! Datumen är preliminära och kan komma att förändras marginellt.

Om rollen
Som revisionsmedarbetare arbetar du med traditionell industrisanering och sanering av radioaktivitet, även kallat för kärnkraftssanering. Arbetet bedrivs på OKG och i benämningen sanering innefatta även lokalvård samt hantering av tvätt och skyddsmaterial.

Det här är något för dig som vill arbeta intensivt under en kortare period. Vi arbetar nära och tätt inpå varandra. Flera som jobbar på revisionerna återkommer år efter år just för att det är ett väldigt härligt gäng som arbetar bra tillsammans. 

Skiftarbete är vanligt förekommande men det finns även möjlighet att arbeta dagtid. För den som önskar boende finns detta i nära anslutning till arbetsplatsen, för en låg kostnad.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med industrisanering eller lokalvård, men det är inget krav. Om du har traverskort ser vi det som mycket meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser att du är van och trivs bra med att arbeta i team, du är prestigelös och tycker om att arbeta i ett högt arbetstempo. Viktigt är att du har ett högt säkerhetstänkt och ett öga för detaljer, du utför alltid ditt arbete noggrant och med hög kvalité.

För att bli aktuell för rollen måste du ha fyllt 18 år samt varit boende i Sverige i minst 5 år. Din svenska är god i både tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

Ansökan och övrig information
För arbete inom vår kärntekniska verksamhet gäller krav på säkerhetsgranskning och drogtest.

Under dina första fyra arbetsdagar kommer du att få en introduktion och innan dess kommer du också att genomgå en dags strålskyddsutbildning i praktiken på plats hos oss på kärnkraftverket. Övriga utbildnings insater är relativt korta och genomförs innan du börjar ditt arbete.

För mer information om rollen är du välkommen att kontakta vår revisionssamordnare Ida Edman på 010-559 61 93. 

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök