Sanerare och lokalvårdare till Oskarshamns kärnkraftverk

Oskarshamn

Sanerare och lokalvårdare - arbete inom nukleär verksamhet vid revision
Coor ansvarar sedan januari 2017 för saneringen på Oskarshamns kärnkraftverk. Vi söker kontinuerligt sanerings- och lokalvårdspersonal till den årliga revisionen. Under 2021 planeras vårt arbete i revisionen att starta den 17 Maj och fortsätta till och med 13 Juni.

Om rollen
Som revisionsmedarbetare arbetar du med en traditionell industrisanering och sanering av radioaktivitet, även kallat för kärnkraftssanering. Arbetet bedrivs på OKG och i benämningen sanering innefattar det även lokalvård, hantering av tvätt och skyddsmaterial.

Det här är något för dig som vill arbeta intensivt under en kortare period. Vi arbetar nära och tätt inpå varandra. Flera som jobbar på revisionerna återkommer år efter år just för att det är ett härligt gäng som arbetar bra tillsammans under en kort men intensiv period. Skiftarbete är vanligt förekommande. Det finns även möjlighet att arbeta dagtid måndag till fredag. För den som önskar boende finns det i nära anslutning till arbetsplatsen, för en låg kostnad.

Vad söker vi?
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med industrisanering eller lokalvård, men det är inget krav. Om du har traverskort, ser vi det som mycket meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi tror att du som söker är van att arbeta i team och tycker att detta är roligt, du är samtidigt prestigelös och tycker om att arbeta i ett högt arbetstempo.

Du är en social person som trivs i en miljö där du träffar nya människor och har ett öppet förhållningssätt gentemot din omgivning och dina kollegor. Vidare har du ett högt säkerhetstänkt och ett öga för detaljer. Du har självklart en god förståelse kring verksamheten och utför alltid ditt arbete noggrant och med hög kvalité.

Krav för rollen är att du har fyllt 18 år. Det är också viktigt att du talar och förstår svenska, så att du kan läsa säkerhetsinstruktioner och ta åt dig information.

Övrigt
För arbete inom vår kärntekniska verksamhet gäller krav på säkerhetsgranskning och drogtest. Under dina första fem arbetsdagar kommer du att få en introduktion och innan dess kommer du också att genomgå en dags strålskyddsutbildning i praktiken på plats hos oss på kärnkraftverket. Övriga utbildnings insater är relativt korta och genomförs innan du börjar ditt arbete. Revisionen pågår till och med den 13 Juni. Vi söker dig som kan arbeta under hela perioden.

För mer information är du välkommen att Ida Edman som är revisionssamordnare på telefonummer: 010-5596193

Vi ser fram emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.

 

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök