Språk / Site

Språk

Våra siter

 • För investerare
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Semestervikarie stationär väktare Addici Security Stockholm

Ansök

Stockholmsområdet

Addici Security söker stationära väktare till våra kunder i Stockholmsområdet. Vi söker dig som är intresserad av en behovsanställning med varierade arbetstider mellan dag och natt över sommarperioden. Vi önskar att du brinner för att skapa säkerhet och trygghet samtidigt som du har en passion för service. Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. 

Om rollen
Anställningsformen är behov-/ timanställning och du kommer vara behjälplig med akut vakanslösning samt semester- och ledighetsansökningar.
Uppdragen är förlagda till dag, kväll samt natt och innefattar allt från arbete i reception till bevakning av lagerytor.

Vår kandidat
Vi fäster stor vikt vid att du som väktare hos oss:

 •  trivs med att arbeta både självständigt och i grupp
 •  har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull
 •  har god kommunikationsförmåga 
 •  innehar hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet
 •  givetvis är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi

För att vara behörig för denna tjänst krävs det att du har en giltig väktarutbildning. Det är även viktigt att du har förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. 
Meriterande om du tidigare har arbetat som stationärväktare.

Övrigt
Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetarförbundet.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, det vill säga, utifrån arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information och frågor, vänligen kontakta Johan Blomberg via Johan.Blomberg@coor.com. Ansökningar tar vi endast emot via ansökningsknappen nedan. Urval och intervjuer genomförs löpande. 

Vi ser fram emot din ansökan och att träffa just dig!

Om Addici Security & Technology Addici Security & Technology är en strategisk säkerhetspartner, ledande rådgivare och utförare inom riskhantering, bevakning, larmcentral, säkerhetsteknik och IT. Addici är en del av Coor och kan erbjuda säkerhet i kombination med facility managementtjänster. I partnerskap med våra kunder levererar vi lönsamma affärer – vi är kundernas trygga val. Bland våra kunder finns allt från små bolag till några av Sveriges mest komplexa anläggningar samt offentlig verksamhet. Med snart 40 års branschkunskap och över 800 anställda är vi redo att trygga våra kunders verksamhet, nu direkt och med morgondagens utmaningar.

Ansök