Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Semestervikarier inom lokalvård till Coor i Kalmar

Ansök

Kalmar

Vill du jobba på FM-branschens mest spännande, innovativa och framgångsrika företag? Då är Coor företaget du ska söka dig till! Vi söker nu semestervikarier inom lokalvård till Coor i Kalmar med omnejd.

Arbetsuppgifter
I rollen som lokalvårdare kommer du, med frihet under ansvar, att utföra olika former av lokalvård hos våra kunder.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen som lokalvårdare;

 • städning av terminaler och lagerytor
 • städning av kontor, hygienutrymmen och övriga personalytor
 • städning i produktionsmiljö
 • trappstädning
 • städing i skolmiljö
 • tädning i produktionsmiljö
 • fönsterputs/storstäd

Vår kandidat
För samtliga medarbetare som arbetar på Coor ställer vi krav på god svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du - både för din egen och andras säkerhet - kan göra dig förstådd i kontakt med andra, samt att du kan läsa och förstå skriftliga instruktioner på svenska.

Du måste ha B-körkort och vi ser gärna att du har tillgång till egen bil.

Som person ser vi att du noggrann, positiv, serviceinriktad och att du drivs av viljan att leverera ett bra resultat. Du är ansvarstagande och mån om att skapa en trevlig atmosfär bland både kunder och kollegor. Vidare tror vi att du är van vid att arbeta i ett högt tempo och att du snabbt kan växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa de problem som uppstår. Viktigt är att du är trygg i dig själv då du kan komma att arbeta både självständigt och i grupp.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Du kommer att få en introduktion till ditt nya arbete och bli en del av ett positivt team.

Arbetet är framförallt på kontorstid men även helg och kvällstid kan förekomma. Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal.

Kontakt och övrig information
För mer information om rollen vänligen kontakta Kerstin Hill på kerstin.hill@coor.com. Vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!

 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök