• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

SENIOR IT-TEKNIKER MED FOKUS PÅ SERVRAR OCH ACTIVE DIRECTORY

Ansök

Stockholmsområdet

Vi söker en senior IT-infrastrukturtekniker som sätter ”vi-et” före ”jag-et” och som tycker om att utveckla vårt eviga arbete att förbättra våra kunders IT-miljöer inom säkerhetslösningar.

DIN UTMANING - OCH VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG
I rollen som Senior IT-tekniker med fokus på servrar och AD kommer du att vara en del av Security Development IT Operations, som ansvarar för kunders nätverk, arkitektur, serverdrift och IT-Support, inom fysiska säkerhetslösningar. Du kommer arbeta tillsammans med teamet, kunder, externa partners och leverantörer av servrar, operativsystem och kollegor på andra avdelningar. Strategiskt kommer du att arbeta med utformningen av våra kunders AD, utforma standardkonfigurationer och konfigurering/installering/ kvalificering/validering av servrar, IAM, GPO:er och infrastrukturverktyg. Operativt kommer ditt arbete omfatta dagligt underhåll och felsökning av infrastruktur såsom Windows-servrar och andra plattformar. Utöver detta kommer du att vara involverad i att utveckla tjänstekatalogen inom IT-säkerhet. Denna roll är både strategisk och operativ, men prioritet är på incident- och problemhantering inom AD, servrar och säkerhet.

Just nu är vi på en spännande resa hos gamla och nya kunder inom livscykel-, standardiserings- och säkerhetsprojekt.

Denna position utgår normalt på vårt huvudkontor i Kista. I tjänsten ingår även beredskapstjänstgöring för våra kunders skyddsobjekt, vilket betyder att tjänsten stundtals utgår från kund.

VEM ÄR DU - OCH VAD DU BEHÖVER FÖR ATT LYCKAS
Du har förmodligen en högskoleutbildning inom systemvetenskap eller datateknik, eller liknande dokumenterad arbetslivserfarenhet. Dessutom har du 5 till 10 års erfarenhet av att arbeta inom IT-infrastruktur med fokus på Windows Server, AD, GPO:er, säkerhet och best-practice. Du är förmodligen certifierad i Windows Server och har även kunskaper och erfarenhet av att arbeta med nätverk och infrastrukturapplikationer. Du har erfarenhet av att arbeta med uppföljning av incidenter och problem inom områdena. Du talar och skriver flytande svenska och obehindrat affärsengelska.

Som person har du ett stort intresse för IT, du är noggrann, ansvarsfull och har förmågan att arbeta både i team och ensam. Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och se hur dina kollegor utvecklas tillsammans med dig.
Eftersom vi säkrar och skyddar våra kunders larmcentraler och skyddsobjekt, enligt Säkerhetsskyddslagen, så är tjänsten säkerhetsklassad och en säkerhetsprövning kommer att ske innan anställning.

COOR ERBJUDER
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Tillsammans levererar vi meningsfull service!

Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor?
K
ontakta IT Operations Manager Per Lundblad 072-560 15 01
Per.Lundblad@coor.com 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök