Senior projektledare bygg & anläggning

Ansök

Borlänge

Vi utökar vår verksamhet och söker en mobil byggprojektledare! Vi letar nu efter dig som vill projektleda i nära samarbete med våra kunder, som har verksamhet på orter som Borlänge, Mora, Ludvika, Fagersta, Sandviken och Västerås.

Om rollen
Som byggprojektledare kommer du att projektleda och samordna både stora och små byggprojekt relaterade till kontorsfastigheter och produktionsanläggningar, vilket ofta sker i nära samarbete med kundens beställare. 

Beroende på den kompetens du besitter ser vi gärna att rollen utgör ett stöd till övriga verksamhet som tekniskt sakkunnig. Du kommer att ha ekonomiskt ansvar för projekten och följa upp dem löpande. I vissa av projekten kan man behöva hålla i samordning med alla ingående delar utöver byggproduktionen såsom, Soft FM, hyresgästanpassningar mm. Uppdragen kommer att huvudsakligen ligga inom dagspendlingsavstånd, men vissa längre resor kan bli möjliga efter samråd.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvar:

  • operativt leda större uppdrag
  • koordinera leverantörer, konsulter, underentreprenörer
  • kontakt med vår beställare men även internt
  • förhandla med underentreprenörer
  • ansvar för avtal och anbud
  • ekonomiskt ansvar och uppföljning
  • göra kostnadsberäkningar och ta fram förfrågningsunderlag
  • vara behjälplig med utförandet av statusbesiktningar
  • utgöra ett tekniskt stöd i verksamheten och ta fram förslag på tekniska lösningar
  • fungera som BAS-P och/eller BAS-U i olika projekt

Du tillhör vårt team med projektledare och rapporterar till sitechef med placering i Borlänge, men kan utgå från exempelvis Mora, Ludvika, Fagersta, Sandviken eller Västerås.

Din bakgrund
Vi ser att du har en bakgrund som byggprojektledare där du har lett fastighets- och byggprojekt med goda kunskaper inom det byggnadstekniska området. Vidare ser vi också att du har erfarenhet av att leda installationer och omstruktureringsprojekt. 

Har du utöver det byggt på med behörighet inom BAS-P&-U, så är det meriterande då du kan komma att utföra arbetsuppgifterna inom entreprenadernas arbetsmiljöarbete. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, samt har B-körkort. Det är ett önskemål att du även har erfarenhet av ekonomisk uppföljning och vet hur du ska hushålla med budgeten på ett klokt sätt.

Vår kandidat
Som person är du säkerhetsmedveten, serviceinriktad, flexibel och har en positiv inställning. Du tar stort ansvar för, samt driver och utvecklar projekt och det egna arbetet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du också har ett sinne för struktur och är bra på att prioritera. Eftersom vi har ett stort fokus på förbättringsarbete är du kreativ och ifrågasätter gärna etablerade lösningar.

Du förstår vikten av att kommunicera på ett tydligt sätt, i rätt tid och anammar det i ditt arbete. Vidare är du bra på att arbeta både självständigt och i grupp. Är du dessutom affärsmässigt orienterad kommer du att bli framgångsrik hos oss.

Vi erbjuder
Som arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service som skapar värde, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Du kommer vara en del av ett av Coors mest spännande och utvecklande kontrakt, med kunder som är inne i en utvecklande fas.

Här blir du en del av vårt team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans arbetar för att skapa en fantastisk plats att arbeta på. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Övrig information och kontaktuppgifter
För mer information kan du ringa rekryterande chef, Richard Larsson 070–6842260. Alternativt kan även Per Stinessen 010-559 5074 informera mer om denna tjänst. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår rekryteringsportal. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Som en del av rekryteringsprocessen så kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidat, vill du veta mer? Läs gärna här: https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/  

Vi ser fram emot att höra från dig!

All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med den här rekryteringsprocessen undanbedes vänligen då Coor har ansvar för rekryteringen. 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2024 enligt Karriärföretagen.

Ansök