Senior projektledare integration och verksamhetsutveckling

Stockholm

Nu söker vi en Senior Projektledare till våra integrations- och utvecklingsprojekt.

Drivs du av att leda och motivera människor till förändring och att tänka nytt? Kan du bidra med problemlösning, struktur och att göra det komplexa enkelt? Då kommer denna roll passa dig!

Om rollen
Som Senior Projektledare driver du antingen större integrationsprojekt, där nya verksamheter blir en del av Coor, eller strategiska utvecklingsprojekt för att stärka Coor Sveriges verksamhet. Det gemensamma för uppdragen du kommer driva är att de har stark påverkan på de långsiktiga målen, t.ex. lönsamhet, kundnöjdhet eller miljömässig hållbarhet samt att de är prioriterade av den svenska ledningen. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och inkluderar alla faser av ett projekt – planering, analys och utredning, implementering samt överlämning till den operativa verksamheten. Som projektledare är du ansvarig för helheten med stöd av ett mindre projektteam och med en uppdragsgivare i den svenska ledningsgruppen.

Många projekt är komplexa integrationer av nya verksamheter. Därför är förmågan att leda människor genom en förändring kritisk för att lyckas; att kunna kombinera kompetens och professionalism med lyhördhet och flexibilitet för att säkra långsiktigt hållbara lösningar är av största vikt.

Om organisationen
Vi är ett team på fem projektledare som samtliga jobbar med liknande integrationer av nya kontrakt samt utvecklingsprojekt. Enheten Hållbar Utveckling, som teamet tillhör, ansvarar för den strategiska utvecklingsplanen, Coor Sveriges hållbarhetsarbete samt säkerhets- och kvalitetsledning (HSEQ).

Vår kandidat
Du har en stark akademisk bakgrund och minst 5 års erfarenhet av management consulting och/eller som projektledare inom verksamhets- och organisationsutveckling med vana att jobba på uppdrag av högsta ledningen i större eller medelstora bolag. Du drivs av att leda andra genom förändring och kan motivera och involvera på alla nivåer i organisationen. Du är noga med detaljer men har en förmåga att lyfta blicken och se det strategiska perspektivet. Ytterligare egenskaper som vi värderar är att du:

  • är strukturerad och tydlig i ditt arbete och din kommunikation
  • har ett driv att ständigt utveckla, förbättra och lösa problem
  • är orädd att utmana men samtidigt prestigelös och lyhörd för andras åsikter
  • är ansvarstagande för den egna uppgiften, teamet och verksamheten

Tjänsten innebär kontakter både inom Sverige och Norden, där vi förutsätter att du pratar flytande svenska och engelska samt har ett väl utvecklat skriftspråk. Utöver detta är det meriterande, men inte ett krav, att ha erfarenhet från en roll inom ekonomi, primärt controlling.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Holm som är chef för teamet (070-6222126). Vi söker en ny kollega så snart som möjligt och kommer arbeta löpande med intervjuer, så vänta inte med din ansökan.

Om Coor

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom Facility Management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Kärnan i Coors verksamhet är komplexa integrerade tjänsteleveranser, där vi ansvarar för all service och tar ett helhetsgrepp om hela fastigheten eller arbetsplatsen. Inget annat bolag i Norden har så många integrerade Facility Management-uppdrag till kunder med komplexa behov.

Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver främst sin verksamhet i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. 

Välkommen!

Ansök