Senior redovisningsekonom till Coor

Stockholm

Coor söker en senior redovisningsekonom som vill vara med på vår tillväxtresa. Är du en självständig redovisningsekonom som vill utvecklas och ta eget ansvar? Då är detta en roll för dig!

Om rollen
Rollen innebär att du självständigt kommer att arbeta med löpande redovisning, bokslutsarbete och rapportering samt upprätta årsredovisning och inkomstdeklarationer för det svenska moderbolaget samt även ett mindre bolag i koncernen. Vidare kommer du att ha ansvar för att stötta verksamheten med moms- och redovisningsrelaterade frågeställningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter samt ansvar:

  • Löpande redovisning
  • Balanskontoavstämningar
  • Bokslutsarbete
  • Rapportering månadsvis
  • Bolagsansvar för vårt svenska moderbolag samt ett mindre bolag
  • Deklarationer
  • Årsredovisning
  • Utredning av moms- och redovisningsrelaterade frågeställningar

 

Tjänsten är tillsvidare på heltid och du kommer att tillhöra vårt redovisningsteam som består av 5 personer samt redovisningschef och sitter i moderna lokaler i Kista. Din närmsta chef blir redovisningschefen.

Vår kandidat
Vi söker dig som är civilekonom alternativt gymnasieekonom med påbyggnadsutbildning inom redovisning. Din erfarenhet inom kvalificerat redovisningsarbete är minst 3 år och du är van att jobba självständig med bokslut och rapportering. Har du erfarenhet av att jobba i ekonomisystemet Unit4/Agresso är det meriterande.  Excel ser vi som en självklarhet att du är en van användare av.

Din personlighet
För att trivas i rollen och hos oss ser vi att du är en strukturerad, noggrann och analytiskt lagd person som har en ambition att göra allt rätt utan att fastna i detaljer. Du kommer att ha kontakt med ekonomer och chefer i verksamheten och det är viktigt att du håller en hög servicenivå. Vidare trivs du med att ta eget ansvar, jobba självständigt, delta i utvecklingsprojekt och stötta kollegor utifrån din specialistkompetens.

Vi erbjuder
Som senior redovisningsekonom hos Coor kommer du att ingå i ett professionellt och kunnigt team som stöttar och inspirerar varandra. Vi är ett stort bolag med snabba fötter som erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Utöver det erbjuder vi fast lön enligt överenskommelse med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjlighet att utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontaktuppgifter och övrig information
Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vid frågor kontakta Redovisningschef, Lisa Ejvegård på telefon 010-559 55 24 från den 3 augusti. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök