Senior säkerhetstekniker till norra Stockholm

Stockholm

Är du en erfaren tekniker med stort intresse för teknisk säkerhet? Nu söker Coor Security Systems en säkerhetstekniker för arbete i Norra Stockholm!
 
Om tjänsten
Som säkerhetstekniker kommer du att arbeta med säkerhetssystemen i kommersiella fastigheter samt att utveckla våra tjänster, möta kundens behov inom säkerhet och garantera hög kvalitet i leveransen. Det innefattar felsökning, underhåll, samt viss installation, av kortläsare och kamerasystem. Tillsammans med systemtekniker genomför du felsökning och förbättringsåtgärder samt sköter övrig dokumentation.
 
Vi erbjuder
Coor Säkerhet erbjuder ett varierande arbete i tekniskt komplexa anläggningar. Du arbetar i ett team med nöjda medarbetare, där arbetsmiljön präglas av arbetsglädje och god sammanhållning. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten, för rätt person finns möjlighet att gå vidare till tjänster såsom systemtekniker eller projektledare.

För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Initialt arbetar du tillsammans med en erfaren säkerhetstekniker för att lära känna kunden och produkterna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som tekniker, gärna som säkerhetstekniker eller larmtekniker men det är inte ett krav. Du är en kompetent tekniker med en förmåga att förstå tekniska samband och den påverkan säkerhetssystemen har på verksamheten.

Som person är du driven, engagerad i ditt arbete och framförallt intresserad av teknisk säkerhet och systemlösningar inom det området. Du är också prestationsorienterad och har gott tålamod. Vidare är logiskt tänkande viktigt samt att du trivs med både felsökning och installation. Du har god datorvana och din svenska är god i tal och skrift. B-körkort krävs, då bil används i tjänsten.

Då tjänsten är placerad vid skyddsobjekt utförs bakgrundskontroller innan anställning och i denna tjänst kan slumpmässiga drogtest komma att genomföras.

Övrigt
Placering: Du utgår från Coors huvudkontor i Kista. Fastigheterna du kommer att arbeta i ligger huvudsakligen i norra Stockholm
Arbetstider: Mån-fre, 7-16
Beredskap: Ingår i tjänsten, då har du tillgång till jourbil
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning
Övriga villkor enligt kollektivavtal mellan Installatörsföretagen och Svenska Elektrikerförbundet.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer görs löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

För mer information är du välkommen att kontakta driftchef Johan Porseryd, tele 010-559 59 85.

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök