Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Senior Webutvecklare - Tech Lead

Ansök

Stockholmsområdet

Vi söker en senior webutvecklare som är skicklig i både backend och frontend som vill utvecklas i en strategisk och tekniknära roll!

Som Tech Lead för webutvecklings teamet på Coor kommer du att arbeta i ett prestigelöst team med erfarna utvecklare som är baserat i Stockholm. Här blir du en nyckelperson i att bygga Coors digitala framtid. Du blir en del av en tillväxtresa där du har stora möjligheter att forma och påverka våra tjänster, såväl strategiskt som tekniskt. Hos oss får du arbeta med några av Sveriges största företag där vi tillsammans utvecklar smarta produkter i en inspirerande miljö.

Hos oss kommer du trivas om du gillar att
- Koda och bygga UI
- Utveckla, testa och produktionssätta kod
- Automatisera så mycket som möjligt med CI/CD pipelines och smart monitorering
- Vara delaktig i att det som byggs är säkert
- Driva mjukvaruarkitektur, teknisk stack och underhålla best practicies
- Arbeta nära produktchefer och arkitekter

De tekniker vi i nuläget jobbar med vid nyutveckling är; .Net Core 6, React, NextJS, SQL, Docker, Redis, OpenID/Oauth och Azure. Vi använder Figma för att skapa och validera UX-prototyper.

För att passa vårt team tror vi också att du
- Är strukturerad och initiativrik
- Ser dig själv som en lagspelare som gillar att dela kunskap med dina kollegor
- Gillar att arbeta i en agil miljö

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att samordna tekniska lösningar och är bekant med UX-designverktyg.

Bra att veta om tjänsten
Denna roll arbetar i nära samarbete med IT Service Manager, IT Service Specialister, representanter från verksamheten och kommer delta i både strategiska projekt såväl som mindre initiativ. Dessutom är rollen en del av ett tvärfunktionellt team där det finns kollegor att samarbeta med inom kvalitetssäkring, säkerhet och integration.

Tjänsten är hundra procent och är lokaliserad på vårt kontor i Stockholm, Kista. Remote-arbete är möjligt utifrån en hybridmodell, beroende på teamets preferenser.

Coor erbjuder
Hos oss får du en stimulerande roll inom en trevlig och tätt sammansvetsad grupp. Du ges stora möjligheter att påverka leverans, arbetssätt och rutiner. Coor är ett entreprenöriellt företag med hög innovationstakt, som månar om sina anställda och har ett modernt sätt att arbeta. Vi lever som vi lär med ett delegerat ansvar och stor frihet. Möjligheter att utvecklas inom ditt område finns både inom enheten såväl som Coor i stort.

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som erbjuder pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök