Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Serviceelektriker till Coor på Karolinska i Solna

Solna

Är du en serviceinriktad elektriker med bred kompetens inom fastighetsdrift? Vill du jobba på en arbetsplats med det senaste inom tekniklösningar och fastighetsdrift samtidigt som du stöttar vården att utföra sitt viktiga uppdrag? Då är den här rollen något för dig!

Om rollen
Som serviceelektriker kommer du att jobba i en engagerad, trevlig, och sammansvetsad grupp och utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter. Det nybyggda sjukhuset är en spännande arbetsplats med det senaste inom tekniklösningar och fastighetsdrift.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Felavhjälpande underhåll inom fastighetstekniska system.
 • Rondering, tillsyn och skötsel av el- och belysningsanläggningar.
 • Planerat underhåll av el- och belysningsanläggningar.
 • Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet.
 • Teknisk support till konferenscenter avseende AV-teknik.
 • Utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter.

Beredskap kan förekomma. Anställningsstart enligt överenskommelse.

Vår kandidat
För att vara aktuell för tjänsten har du:

 • Elektrikerutbildning
 • ECY-certifikat
 • Minst fem års yrkeserfarenhet
 • Goda teoretiska och praktiska erfarenheter av tekniska installationer, felsökning och förebyggande arbete i elanläggningar
 • Datorvana
 • God svenska i tal och skrift.

Det är en fördel om du har arbetat med Elkoda och CadBim. Har du arbetat med Siemens styrsystem Desigo ser vi det som positivt. Meriterande är även erfarenhet av arbete med lågspänningsställverk, högspänningsanläggning, reservkraftsanläggning, belysningsstyrning eller konferensteknik. Tidigare arbete i sjukhusmiljö samt kunskaper i engelska och tyska är också ett plus. 

Personliga egenskaper
Det här är en roll för dig som har passion för teknik och som motiveras av att hitta lösningar samt av att ha kontroll över de tekniska systemen. Du är en person som arbetar noggrant, lugnt och metodiskt och som har gott förtroende för dina egna yrkeskunskaper.

I rollen kommer du att ha mycket kontakt med både vårdpersonal, kollegor och leverantörer, vilket ställer krav på god social förmåga och tydlig kommunikation. Vi tror att du är en person som trivs i samarbete med andra och som gärna aktivt bidrar till att skapa en god stämning på jobbet. 

Vi erbjuder
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner som utbildningar, föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Ansökan, kontaktuppgifter och övrig information

För att söka tjänsten, klicka HÄR

 

För mer information vänligen kontakta anställande chef Magnus Österlund på telefonnummer 070-627 18 89.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat vår nya stjärna kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.