Serviceelektriker till Coor

Stockholmsområdet

Om rollen
Som servicelektriker hos oss kommer du att få arbeta med den dagliga driften av våra fastighetstjänster. Arbetsuppgifterna innefattar att planera samt utföra skötsel, reparationer, montage och installationer inom fastigheter, kontors och industrimiljö. Som Serviceelektriker kommer du att jobba i en engagerad, trevlig, och sammansvetsad grupp och utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter. 

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Felavhjälpande underhåll inom fastighetstekniska system
 • Rondering, tillsyn och skötsel av el- och belysningsanläggningar
 • Planerat underhåll av el- och belysningsanläggningar
 • Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet
 • Teknisk support till konferenscenter avseende AV-teknik
 • Utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter

Beredskap kan förekomma.

Vår kandidat
Vi söker dig som är utbildad elektriker och som idag arbetar som, eller inom de senaste 6 månaderna har arbetat som serviceelektriker. Vi ser gärna att du även har bred kompetens inom installation, felsökning och förebyggande arbete, samt minst 5 års arbetslivserfarenhet. 

För att vara aktuell för tjänsten har du:

 • Gymnasial utbildning, El- och energiprogram samt 1600 timmar praktik alt. motsvarande utbildning och erfarenhet som ger minst B behörighet (begränsad behörighet). ECY-certifikat eller motsvarande.
 • Minst 5-års yrkeserfarenhet
 • Goda teoretiska och praktiska kunskaper av tekniska installationer i fastighet
 • Goda administration- och datakunskaper
 • God svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande är om du har följande:

 • Dokumenterad utbildning eller erfarenhet inom styr och regler
 • Auktorisation, A eller AL
 • Dokumenterade kunskaper inom larm, tele och data

Personliga egenskaper
Det här är en roll för dig som har passion för teknik och som motiveras av att hitta lösningar samt av att ha kontroll över de tekniska systemen. Du är en person som arbetar noggrant, lugnt och metodiskt och som har gott förtroende för dina egna yrkeskunskaper. Du planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och har förmågan att skaka av dig motgångar och ta itu med dina arbetsuppgifter med gott humör. 

I rollen kommer du att ha mycket kontakt med både kunder, kollegor och leverantörer, vilket ställer krav på god social förmåga och tydlig kommunikation. Vi tror att du är en person som trivs i samarbete med andra och som gärna aktivt bidrar till att skapa en god stämning på jobbet. 

Vi erbjuder
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Inom Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen/kontraktet såväl som inom andra delar av vårt företag.

I vår serviceleverans till en av våra största kunder blir du en del av ett team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats. Vår vision är att leverera service i stjärnklass till ett sjukhus i världsklass, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Kontaktuppgifter och övrig information
För mer information vänligen kontakta anställande chef Anna Axenhorn på telefonnummer 010-559 56 47.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat vår nya stjärna kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök