Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Serviceinriktad fastighetsskötare till Coor i Stockholm

Ansök

Stockholm

Är du en fastighetsskötare som gillar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Här kommer du att erbjudas möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla.

Till våra kunder i Stockholm, söker vi nu en fastighetsskötare

Om rollen
I dina arbetsuppgifter som fastighetsskötare ingår bland annat:

 • Utföra löpande ronderingar
 • Tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll i fastigheterna
 • Felavhjälpande underhåll i allmänna utrymmen och hos hyresgästers kontor och affärslokaler
 • Kontakter med hyresgäster och fastighetsägare
 • Kontakter med underentreprenörer
 • Kontakter med andra kollegor inom Coor

Du kommer vara del av en arbetsgrupp som tillsammans tar hand om både yttre- och inre skötsel i våra kunders fastigheter. Du kommer att arbeta i flertalet fastigheter och blir därmed Coors ansikte utåt. Vi söker en aktiv initiativtagare till det dagliga arbetet med att utveckla Coors leverans, både internt och mot kund. Som fastighetsskötare hos oss, har du ett stort eget ansvar, erbjuds möjlighet till en god kompetensutveckling och ingår i ett team med duktiga kollegor. Vi kommer att se till att du som medarbetare får den utbildning som behövs för att kunna arbeta både effektivt och säkert. Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Din bakgrund
Vi tror att du har en fastighetsskötarutbildning och cirka 2 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är van att ”skruva”, har den tekniska förståelsen och kan leda det dagliga arbetet. Du trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Som person är du ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden mot både kund och entreprenörer. Du är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Du ska behärska god svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas.
Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön med pension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övriga information
För mer information eller frågor om rollen vänligen kontakta rekryterande chef, Jenny Gustafsson, jenny.gustafsson@coor.com. Observera att vi inte accepterar ansökningar via epost.

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 15 september 2023.Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2022 enligt Karriärföretagen.

Ansök