Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Sök

Serviceinriktad gruppledare till Seco Tools i Fagersta

Ansök

Fagersta

Älskar du att hjälpa människor och är passionerad kring att ge service i stjärnklass med ett leende på läpparna? Är du lösningsorienterad med ett positivt förhållningssätt och trivs du extra bra när du får möjligheten till att överträffa kundens förväntningar? Då är detta ett jobb för dig!

Vi söker dig som har ett passionerat driv kring service och som med stor vilja och engagemang vill vara med och utveckla vår nya leverans inom arbetsplatsservice till vår kund Seco Tools i Fagersta. Som gruppledare på Coor kommer du att arbeta inom en prestigelös, varm och utvecklingsinriktad kultur där du får ta stort ägarskap och eget ansvar samtidigt som det finns en stor hjälpsamhet bland kunniga kollegor och chefer som ställer upp och hjälper varandra till att nå en framgång. 

Om rollen
Som gruppledare är det du tillsammans med dina kollegor som koordinerar och säkerställer att leveransen till Seco Tools sker med högt engagemang och med ett öppet och positivt sinne med fokus på den totala helhetsupplevelsen. Som person tänker vi oss att du kan konsten till att entusiasmera, att du har förmågan till att ge det lilla extra med subtil fingertoppskänsla och att du har ett stort eget driv. Tillsammans med dina kollegor kommer du att verka för ett fantastiskt värdskap genom att arbeta nära och relationsbyggande med vår kund. Vi ser gärna att du som söker har ett visionärt tänk med ett lösningsorienterat förhållningssätt.

Exempel på ansvarsområden

  • Utveckla och upprätthålla en god kommunikation till kollegor, leverantörer och kunder
  • Driva en utveckling med ett fokus kring ständiga förbättringar
  • Uppföljning och säkerställa kvalitet i leveransen
  • Samordning av den dagliga driften tillsammans med andra delar av Coors leveranser

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering hos vår kund Seco Tools i Fagersta. Arbetstiderna är vardagar, måndag till fredag kl 07:30-17:00, och vi tillämpar en provanställning på 6 månader.

Du
Vi söker dig som är genuint passionerad och intresserad av att leverera service i stjärnklass. Vi tänker oss att du har väldigt god förmåga till att utveckla och upprätthålla goda relationer externt såväl som internt. Vi ser därför gärna att du har tidigare erfarenhet av ett servicearbete där du med glädje och stort engagemang har tagit dig an diverse olika uppdrag med kunden i fokus. Rollen kräver en god datorvana samt att du har en god förmåga och intresse för att arbeta i olika system och program då viss administration förekommer. I din roll som gruppledare kommer du bemöta både besökare och medarbetare på engelska vilket innebär att du behöver kunna behärska svenska likväl som engelska obehindrat i både tal som skrift. Har du dessutom även ett körkort så är det ytterst meriterande.

Din personlighet
Vi söker dig som med stor glädje besitter en hög grad av servicekänsla där du som person innehar en förmåga och ett intresse samt vet vad som behövs för att skapa en serviceupplevelse utöver det vanliga för både kunder och kollegor. Vi tänker oss att du är en relationsbyggande person där du är kommunikativ och trivs i samarbete med andra. Du har ett inkluderande tillvägagångssätt med tyngdpunkt på att vara visionärt kreativ och gillar att arbeta med både utveckling och förbättring. Som person är du trygg och har ett strukturerat arbetssätt med en god förmåga för detaljer samt modet till att våga ta beslut utifrån givna ramar.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som är nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Kontakt och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mattias Eliasson via Mattias.Eliasson@coor.com Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök