Serviceinriktad trädgårdsarbetare

Trollhättan

Är du en serviceinriktad trädgårdsarbetare?

Då kommer du att trivas hos oss på Coor och vår kund GKN Aerospace i Trollhättan.

Hos oss får du ett varierat arbete, där du ansvarar för all utemiljö på vår kunds site och har ett arbetsledaransvar för 4-5 säsongsarbetare med stöd från din gruppchef. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med att säkerställa den dagliga och framtida driften och utvecklingen av utemiljön. Vår kund vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter.

Under sommarsäsongen består arbetet framför allt av ogräsrensning, gräsklippning, bevattning, trimning, beskärning, häckklippning, plantering av allt från små rabatter till större områden. På vintersäsongen utför vi lövblåsning, snöskottning, sandning och sandsopning. Vi skapar ett mervärde för vår kund och det gör vi genom att vi hjälps åt! Du, precis som andra kollegor, hoppar in där det behövs och för dig kommer det betyda att du även kommer att göra enklare fastighetsrelaterade arbeten särskilt under lågsäsong. 

Vem är Coor som arbetsgivare?

Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. Vi kommer även att se till att du som medarbetare löpande får den utbildning du behöver för att leva upp till vår uppdragsgivares krav. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. 

Vem är du som söker tjänsten?

Vi ser att du är en erfaren trädgårdsarbetare med fördjupad kunskap om växter och beskärning. Arbetet har varierade arbetsuppgifter och vi ser därför att det är viktigt att du är mångsidig och kan lite av varje inom området trädgård och utemiljö. Eftersom du även kommer att utföra enklare uppgifter inom fastighetsskötsel är det viktigt att du är praktiskt lagd och inte har "tummen mitt i handen". Du tar stort ansvar för leveransen gentemot kund, levererar med hög kvalitet och bidrar med din kunskap inom allt gällande utemiljö. Vidare är du är nyfiken, vill lära dig mer och tar initiativ till förbättringar. Du är flexibel och prestigelös när det kommer till olika arbetsuppgifter. Eftersom vi levererar service till vår kund, så är det för oss är en självklarhet att du är serviceinriktad och kan utveckla en god dialog både med vår kund och alla runt omkring dig samt att du trivs med att arbeta i team. 

Tidigare yrkeserfarenhet är ett krav, liksom B-körkort. Har du även förarbevis för hjullastare ser vi det som något positivt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi anställer. 

Ansökan

För mer information får du gärna slå Dick Dahlberg som är gruppchef en signal på tfn: 010-559 52 35.
Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag 2020-03-15 och urval och intervjuer kommer ske löpande. 

 

 

Om Coor Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.

Ansök