Sök
  • Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Servicetekniker logistik (natt) till Coor på Karolinska i Solna

Solna

Vi är stolta över att leverera service till ett av världens bästa sjukhus. Vill du göra det tillsammans med oss? Nu har du chansen att bli en del av vårt logistikteam.

Om rollen

Gruppen som arbetar med teknisk logistik ansvarar för att transportsystemen i den nya byggnaden fungerar dygnet runt alla dagar om året.

De transportsystem du kommer att hantera är främst automatiska truckar (AGV), tvättstört, logistikboxar, truckar, lastbryggor, sopsugsanläggning, rörpostsystem, vertikaltransportörer samt vagnar.

Anställningsstart omgående alternativt enligt överenskommelse. Tjänsten är deltid på 80%.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:

• Tillsyn och skötsel samt akuta åtgärder för transportsystem

• Felavhjälpande underhållsarbeten

• Löpande kontakt med underentreprenörer

• Administrativa arbetsuppgifter gällande t.ex. garantiåtaganden

• Nära samarbete med och stöttning av kollegor inom övriga logistik-teamet

• Aktivt delta i förbättringsarbete avseende samtliga transportsystem

Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm. 

Vår kandidat

Detta är en spännande roll för dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande, samt minst två års arbetslivserfarenhet med teknisk bakgrund. Det är meriterande om du har truckkörkort, allmän behörighet högspänning eller certifikat inom ESA-14. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat med reparation och felsökning av sopsugsanläggning, hissar, vertikaltransportörer, rörpost eller liknande system; likaså om du har erfarenhet från sjukhus- och/eller labbmiljöer eller erfarenhet från tyngre industriservice.

Din svenska är god i tal och skrift och du har datorvana. Det är också ett plus om din engelska är god i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Det här är en roll för dig som har ett stort eget intresse för teknik och mekanik! Du är nyfiken på hur saker fungerar och har en naturlig vilja att lära dig nya områden. Du arbetar lugnt och metodiskt.

Du arbetar nära vårdpersonal, patienter och besökare på sjukhuset, och vi lägger därför stor vikt på din förmåga att ödmjukt visa följsamhet, intresse och kreativitet för den verksamhet du arbetar i. 

Vi tror att du trivs i samarbete med andra och att du gärna bidrar till att skapa en positiv stämning på jobbet. Du är en person som gärna ställer upp för andra och som sätter gruppens behov framför dina egna.

Vi erbjuder

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Inom Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen/kontraktet såväl som inom andra delar av vårt företag.

Kontaktuppgifter och övrig information

Arbetstid

Arbetstiden är förlagd mellan 18-06 enligt rullande arbetsschema. 3/6, dvs jobb 3 nätter, ledig 6.

För mer information vänligen kontakta anställande chef Peter Havsstierna peter.havsstierna@coor.com

För att söka tjänsten, klicka HÄR.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.