Sök
Språk / Site

Språk

Våra siter

 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sök

Servicetekniker/mekaniker lyft och travers till Coor i Trollhättan*

Ansök

Trollhättan

Är du en serviceinriktad tekniker och har erfarenhet av lyft, travers eller hiss? Då kommer du att trivas hos oss på Coor. Här får du ett varierat arbete tillsammans med kollegor på vår kunds stora site. Arbetsplatsen är belägen inne på GKNs område i Trollhättan.

Om rollen

Som tekniker hos Coor är arbetar du med varierande uppgifter. I rollen arbetar du med att installera, reparera och utföra service/förebyggande underhåll på traverser, svängkranar och lyftutrustning. Vår kund vill ha vår hjälp och expertis och därför finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter. 

Tillsammans med dina kollegor arbetar du med att säkerställa den dagliga och framtida driften. Du, precis som andra kollegor, hoppar in där det behövs.

Vem är du?

 • Några års liknande erfarenhet av service och reparationer av travers
 • B-Körkort är ett krav

Meriterande:

 • Utbildning eller erfarenhet med elarbete
 • Kunskaper inom hydraulik och mekanik
 • Erfarenhet som hisstekniker

Om dig

Till denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vi tror att du som söker är praktiskt lag och gillar problemlösning. Du är van att arbeta i team och tycker att detta är roligt, du är samtidigt prestigelös och tycker om att arbeta självständigt med varierande uppgifter. Vidare är du lösningsorienterad och gillar att arbeta mot uppsatta mål.

OBS: Tjänsten ligger i en säkerhetsklassad verksamhet vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vad erbjuder vi?

Som medarbetare hos Coor - och vår kund GKN Aerospace - finns möjligheten att arbeta med många skiftande uppgifter. Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs.

Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information

För mer information vänligen kontakta rekryterande chef Jennie Sahlin på tel. 070-087 33 48. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan!

#tipsaCoor

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök