• Kontakt
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Servicevärd med glimt i ögat

Ansök

Stockholm

Brinner du för service, älskar kundkontakt och trivs med omväxlande arbetsuppgifter?
Då är detta rätt arbetsplats. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om rollen
I din roll som värd/värdinna hos oss kommer du att ge förstklassig service och ett varmt och personligt värdskap. Du kommer att stå i centrum för många viktiga möten då du är kundens ansikte utåt. Du möter besökare på ett professionellt och serviceinriktat sätt samt säkerställer att kundens besöksrutiner följs. I rollen ingår även att arbeta med planering och iordningställande inför möten och konferenser samt förbereda mat och dryck till våra konferensgäster. Du kommer även att vara behjälplig med teknik i konferensen och enklare vaktmästeriuppgifter.
Teamet i denna leverans består utav två värdar/värdinnor som båda utför dessa arbetsuppgifter.

Vår kandidat
Till denna tjänst söker vi dig som har ett naturligt sinne för service samt är utåtriktad, positiv och mycket professionell. Vi har höga krav på personliga egenskaper och vi ser att du tar ett personligt ansvar, har egen drivkraft, ser möjligheter samt är positiv till utveckling. För att lyckas i denna roll bör du också vara lyhörd, noggrann och uppmärksam. Du ska ha lägst gymnasieutbildning och har goda engelska/datakunskaper samt minst 2 års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av arbete inom servicebranschen är meriterande.

Vi erbjuder
Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats.
Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs! Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

För mer information är du välkommen att kontakta
Kristina Wallentin, gruppchef 010-5597613.

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 28 november 2021.
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du via annonsen på vår hemsida.

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök