Sitechef Region Väst

Ansök

Göteborgsområdet

Brinner du för att skapa värde och för att bygga långsiktiga och förtroendegivande relationer? Vill du ha en nyckelroll inom ett av våra fastighetstunga FM-kontrakt med stor möjlighet till att påverka din leverans? Då ska du söka den här rollen som sitechef hos Coor!  

Om rollen 
I nära samarbete med kontraktschef kommer du axla en stor del av helhetsansvaret för vår breda fastighetsleverans, vilket innefattar ansvar för medarbetare, leverans, leverantörer, kunder, ekonomi och kvalitet. Som sitechef agerar du med tydligt och tryggt ledarskap, skapar goda kundrelationer och samarbeten, som möjliggör att vi kan utveckla och utöka vår leverans med goda resultat och hög servicegrad.   

Utöver detta kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bland annat innebära:  

  • Planera, leda och följa upp leveransen framåt mot uppställda mål  
  • Personalansvar med fokus att engagera och utveckla medarbetare och arbetsmiljö  
  • Utveckla goda kundrelationer med partnerskap i fokus  
  • Ekonomisk uppföljning samt budget och prognosarbete  
  • Följa upp, analysera och utveckla din verksamhet  
  • Leda och hantera förhandlingar med kunder och samarbetspartners 
  • Säkerställa att verksamheten arbetar på ett välorganiserat och effektivt sätt med fastställda rutiner  
  • Vara en god förebild genom att identifiera, utveckla och genomföra förbättringar inom organisationen   

Som sitechef har du en viktig roll där du får ett stort mandat med möjlighet till att utveckla både verksamheten samt organisationen. Du kommer att rapportera till kontraktschef  och ingår i kontraktets ledningsgrupp.

Vår kandidat 
Du har erfarenhet av en ledande roll inom fastighetsbranschen, alternativt erfarenheter som bedöms likvärdiga. Du har högskoleutbildning inom relevant område, alternativt  motsvarande erfarenhet. Då affärsmodellen kan vara komplex är du förutom trygg i budget- och bokslutsarbete även bekväm med att övergripande för leveransen arbeta med siffror och analys. Du behärskar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift, samt är en van systemanvändare med goda kunskaper i Officepaketet. Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper 
Som person är du målinriktad, drivande samt besitter en förmåga och ett intresse för att skapa och utveckla affärer och relationer där du tydligt ser hur välmående medarbetare bidrar till en lönsam och lyckad leverans. En förutsättning för rollen är samarbetsförmåga, mycket god ledarskapsförmåga och att du har en lösningsorienterad approach med hög affärsmässighet.  Du är strukturerad och analytisk i det du gör med en god vana i att driva och planera ditt arbete självständigt. För att lyckas i rollen är du en engagerad, lyhörd och trygg.  Du är en stark förebild genom ditt inkluderande ledarskap där du inspirerar och entusiasmerar ditt team till att nå uppsatta mål. För att trivas i denna roll behöver du vara utvecklingsorienterad och ha en god förmåga till att enkelt kunna anpassa ditt arbetssätt när förutsättningar förändras.   

Coor erbjuder   
Du erbjuds en spännande roll i en dynamisk och innovativ miljö i en leverans med hållbarhet i fokus och som bygger på ett starkt partnerskap. Här har du möjligheten att få vara med att påverka din leverans och bygga ditt team tillsammans med kompetenta kollegor och kund. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Utöver ovan erbjuder vi fast lön enligt överenskommelse med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Kontaktuppgifter och övrig information 
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.   
Som en del av rekryteringsprocessen så kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidat, vill du veta mer? Klicka här  https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/  

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta kontraktschef Erik Bustad, erik.bustad@coor.com.

Vi ser fram emot att höra från dig!

All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med den här rekryteringsprocessen undanbedes vänligen då Coor har ansvar för rekryteringen. 

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2023 blev Coor tilldelad en andra plats till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är ett karriärföretag 2024 enligt Karriärföretagen.

Ansök