Sök
 • Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sitechef Security Management

Ansök

Stockholmsområdet

Vill du vara med i ett team som levererar marknadsledande säkerhetstjänster till några av Sveriges största bolag? 

Om uppdraget 
Vi är en engagerad, trevlig och tätt sammansvetsad enhet med experter och specialister som levererar säkerhetstjänster till några av Sveriges största bolag. Tillsammans med chefer för andra områden inom Coor Säkerhet kommer du att få driva visionen om Coor Säkerhet framåt och ge en god helhetsleverans till kund. Låter det här som något för dig? Då kan vi erbjuda en tjänst med stor frihet att själv driva utveckling och tillväxt i en stimulerande miljö.

Om rollen
I rollen som sitechef för Security Management är du ansvarig för vår verksamhet inom Security Coordinators och Risk Management. Rollen innefattar stort fokus på tillväxt och utveckling med fullt resultat- och personalansvar. Du ansvarar för att utveckla, driva, administrera och koordinera Coors kunderbjudande inom tjänsteområdet. Området är under utveckling och här finns möjlighet att få vara med och bygga upp något extra. Du ingår i ledningsgruppen för Coor Säkerhet. Placering i Stockholm.

I din roll som sitechef kommer du att

 • Planera, leda och följa upp din verksamhet framåt utifrån uppsatta mål
 • Driva ett aktivt ledarskap och utveckla dina medarbetare
 • Utveckla Coors säkerhetstjänster och skapa nya kundrelationer
 • Följa upp, analysera och utveckla din verksamhets affär och ekonomi
 • Arbeta med koordinering, styrning och samarbete med andra grupper inom Coor

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Inom Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen/kontraktet såväl som inom andra delar av vårt företag. Det här är en spännande roll i en otroligt kompetent och stabil grupp, där du får möjlighet att fortsätta forma verksamheten och dess komplexa leveranser inom ett område som prioriteras högt av både Coor och våra kunder.

Din bakgrund
Du har minst fem års erfarenhet av ledande befattningar inom säkerhetsbranschen med ett resultat- och personalansvar, har tidigare erfarenhet av att leda genom andra är det meriterande. Med din erfarenhet från branschen, tillsammans med väl dokumenterat ledarskap i komplexa leveranser skapar du trygghet och förtroende hos medarbetare och kunder.

Vi tror att du tidigare arbetat som tex koncernsäkerhetschef eller Risk Manager eller motsvarande och har en gedigen kompetens inom säkerhetsområdet och dess regelverk. Du har relevant akademisk examen eller motsvarande kunskaper genom tidigare förvärvade erfarenheter. Med din vana att arbeta med förvaltning och utveckling av kundrelationer och större leveranser, så tror vi att du kommer kunna trivas här.

För att passa i rollen har du även kunskaper inom

 • Risk Management – erfarenhet av riskanalyser, kris- och katastrofplaner m.m.
 • Brand – förstår regulatoriska krav och risker 
 • Ekonomi – erfarenhet av ekonomiskt ansvar i komplexa leveranser

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen tror vi att du har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och kollegor. Vi tror även att du är en driven, strukturerad och lösningsorienterad person som gillar att ta stort ansvar. Du är en tydlig, målinriktad och resultatorienterad ledare som förstår vikten av att vara kommunikativ och drivs av att bygga starka och framgångsrika team av personer med olika roller. I ditt arbete är du van att själv prioritera och delegera uppgifter. Du är strategisk, analytisk och affärsinriktad och tycker om att inspirera dina medarbetare och se dem utvecklas för att nå gemensamma mål.

Ansökan och övrig info
För frågor kring rollen kontaka Kontraktschef Petter Gabrielsson på 010-559 56 09.

Vi genomför bakgrundskontroll på alla våra medarbetare inom Coor Säkerhet innan anställning. 
Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!    

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.

Ansök