• Kontakt
 • Språk / Site

  Språk

  Våra siter

Sitechef till Coor Fastighet Södra, Göteborg

Ansök

Göteborgsområdet

Inom kontrakt Fastighet Södra och site Göteborg är vi ca 40 medarbetare som arbetar med drift och underhållstjänster och vi söker nu en sitechef för att kunna fortsätta vår expansion.

I rollen som sitechef kommer du att ha ansvaret för att driva och utveckla sitens serviceleverans till våra kunder.  Du har i rollen ett övergripande ansvar för sitens ekonomi, leverans, kunddialog samt personalansvar för tre Driftchefer. I rollen ingår att utveckla enheten, från arbetssätt till processer, samt att fortsätta utveckla Coors goda kundrelationer.

I dina arbetsuppgifter som Sitechef ingår bl.a.

 • Serviceleverans
  -Koordinering av hela serviceleveransen
  -Skapa en tydlig struktur, fortsätta arbetat med att förtydliga processer och ansvar. Daglig operativ planering och uppföljning sköts av Driftcheferna
 • Personalansvar
  -Direkt personalansvar för tre Driftchefer samt indirekt för ca 40 medarbetare inom siten.
  -Utvecklings- och lönesamtal
  -Utveckla och förbättra styrning
  -Leda genom andra ledare, den operativa planeringen leds av Driftchefer
 • Ekonomi
  -Ansvar för resultatet och månadsrapportering
  -Budget och prognosarbete
  -Kostnadsuppföljning och merförsäljningsaktiviteter
 • Kundansvar
  -Ansvarar för kunddialogen och de strategiska frågorna samt involverad operativt vid behov
  -Förändringar och uppföljningar i kundavtalen
  -Utveckla kund- och leverantörsrelationer
 •  Sälj                                                                                                                                                                         
  -Ansvara för att öka omsättning/vinst inom siten enligt företagets uppställda mål
  -Aktivt bedriva försäljning mot både nya och befintliga kunder, vid större case tillsammans med säljresurser
  -Besitta ett innovativt tänkande för att hitta nya affärer inom affärsområdet

Din bakgrund
Vi söker dig med bakgrund och erfarenhet av att leda en teknisk fastighetsleverans och som har intresse för affärer, kunder och att utveckla medarbetare.

Du har både en teknisk förståelse och en stor förståelse för ekonomi samt ett stort ”service mindset”, proaktivt förhållningssätt och sporras av att förbättra såväl serviceleverans som lönsamhet. Du arbetar metodiskt, strukturerat och säkerställer en professionell serviceleverans. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och är en van användare av Office-paketets programvara.

Vi erbjuder
Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med tjänstepension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. 

Är du rätt person kan vi erbjuda en spännande och utvecklande ledarroll i en mycket dynamisk miljö. Du får tydligt mandat och stora möjligheter att påverka och utveckla siteverksamheten inom ett företag med starkt affärsfokus. I och med vår omfattande kundplattform och fortsatt starka expansion finns det på sikt också goda utvecklingsmöjligheter om du lyckas väl i din roll.

Information och ansökan
Ansök med CV och personligt brev, urval och intervjuer sker löpande. OBS! Ansökan sker endast via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via email. 

För mer information, kontakta Andreas Kupenberg, andreas.kupenberg@coor.com

Välkommen med din ansökan!

Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.

Ansök